Nanoaktív anyagok

COOL
COOL
GOLF
GOLF
MERINO
MERINO
PRO
PRO
SILUET
SILUET
SPORT
SPORT
termo
termo
top
top

STOP MICROB & VIRUS

Antibakteriális funkcionális ruházathoz és alsóneműhöz

Speciális polipropilén/poliészter szálból kötött, ezüstion alapú antibakteriális, vírusellenes adalékanyaggal kezelt. Megakadályozza a baktériumok és vírusok szaporodását, csökkenti a kellemetlen szagokat és higiénikus frissességet biztosít. Nem káros az emberre vagy a környezetre.

Már régóta ismert, hogy a nem nedvszívó textilanyagok, ebben az esetben főként a polipropilén, jobban alkalmasak arra, hogy elvezessék az izzadságot a testtől, mint a legtöbb természetes szál. A vízpára elvezetésével a bőrről, jobb hőkomfortot biztosít, a bőr száraz marad, és hideg időben meleg érzést, meleg időben pedig hűvös érzést biztosít. A kötöttáru kifinomult szerkezetével, valamint más típusú elasztán és merinói gyapjúszálak hozzáadásával minden évszakra alkalmas funkcionális ruhadarabok alapkínálatát hoztuk létre. A termékcsalád minden egyes termékét azonban nemcsak a környezet hőmérséklete, hanem a várhatóan elvégzendő tevékenység szerint is ki kell választani.

A textiliparban a nanotechnológia szintje lehetővé teszi, hogy olyan kötöttárukat és termékeket hozzunk létre, amelyek forradalmi tulajdonságokkal rendelkeznek: állandó antimikrobiális és antibakteriális funkciók, azaz. hosszú távú szagmentes környezet és ezáltal garantált higiénikus tisztaságérzet. Termékeink több napig tartanak, és nem kell minden egyes használat után kimosni őket. A termékeket nem kell vasalni, és ellenállnak a zsírnak, víznek, olajoknak és savaknak... A mosási ciklusok, az energia- és mosószerköltségek csökkentésével a termékeink karbantartása során jelentős idő- és környezetkímélő megtakarítást érhet el :)

ÁrkorlátÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk