GOLF

agtive® GOLF - funkcionális ruházat

A GOLF termékek alkalmi viselethez való felsőruházatot jelentenek. Kifinomult optikájú ruhadarabokként tervezték őket, és értékes, de finom hímzésekkel egészítették ki. Ezek elvezetik az izzadságot, és így hozzájárulnak a kellemes érzéshez még a melegebb hónapokban is. Szárazon tartják a testét és szagtalanítják a környezetet. Nyáron nem képeznek látható izzadságtérképeket, ezért bárhová alkalmasak, ahol mindig frissen akarsz kinézni. Örülni fog a könnyű karbantarthatóságnak, a fénytelenítésmentes kivitelnek és a színtartóságnak...

Kezdődik a funkcionális ruházat korszaka a mindennapi életben és a munkában. Vonzó design, kifinomult részletek, kellemes és könnyű anyag - ezek a GOLF termékcsalád alapvető jellemzői. Az anyag, amelyből a termékek készülnek, kellemesen meglepi Önt nagy teljesítményével és szinte erőfeszítés nélküli karbantartásával.

Alkalmas: alkalmi viselet, higiénikus környezetben történő munkavégzéshez, utazáshoz és minden beltéri sporttevékenységhez, golfhoz, szabadidőhöz, pihenéshez.

Felhasznált anyag

Nanoagent GOLF anyagból készült (150g/m2 - 100% polipropilén Ag+ (ezüst nanorészecskék), ezért tartós és nem felszívódó védelem a baktériumok és a későbbi szagok ellen. Hosszú ideig tisztának fogja érezni magát.

GOLF

ÁrkorlátÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk