GOLF

agtive® GOLF - funkcionális ruházat

A GOLF termékek sportoláshoz és alkalmi viselethez való felsőruházatot jelentenek. Egyesítik az alsónemű és a sportruházat tulajdonságait. Közvetlenül a testen viselik, de a kifinomult kialakításnak, a szennyeződésekkel és a gyűrődésekkel szembeni ellenállásnak köszönhetően még olyan igényes helyzetekben is képviselni fogják Önt, mint a golf és a 36 lyuk után. A kötött anyag elvezeti az izzadságot, így hozzájárul a kényelmes érzéshez még a melegebb hónapokban is. A nanorészecskéknek köszönhetően szárazon tartják a testét és szagtalanítják a környezetet. A GOLF termékek nyáron sem képeznek látható izzadságtérképeket, ezért bárhová alkalmasak, ahol frissen akarsz kinézni. Örülni fog a könnyű karbantarthatóságnak, a fénytelenítésmentes kivitelnek és a színtartóságnak...

Kezdődik a funkcionális ruházat korszaka a mindennapi életben és a munkában. Vonzó design, kifinomult részletek, kellemes és könnyű anyag - ezek a GOLF termékcsalád alapvető jellemzői. Az anyag, amelyből a termékek készülnek, kellemesen meglepi Önt nagy teljesítményével és szinte erőfeszítés nélküli karbantartásával.

Alkalmas: alkalmi viselet, higiénikus környezetben történő munkavégzés, utazás és minden beltéri sporttevékenység, golf, tenisz, túrázás, szabadidő, pihenés.

Felhasznált anyag

Nanoagent GOLF anyagból készült (150g/m2 - 100% polipropilén Ag+ (ezüst nanorészecskék), ezért tartós és nem kiömlődő védelem a baktériumok és a későbbi szagok ellen. Hosszú ideig tisztának fogja érezni magát.

GOLF

ÁrkorlátÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk