termo

agtive® TERMO - funkcionális ruházat alkalmi tevékenységekhez nagyon hideg környezetben

Ez a termékcsalád két nagyon fontos követelményt ötvöz a testünk melegen tartásához nagyon hideg időben - a polipropilén szálból készült alsó réteg azonnal elvezeti az izzadságot a bőrről, a finom merinógyapjú fonalból készült felső réteg pedig biztosítja a szükséges hőkomfortot. Különösen a merinógyapjú kiválóan képes szigetelni a keletkező hőt. A TERMO-nak mindenütt hasznát fogja venni, ahol melegnek kell maradnia, még akkor is, ha a nagy fizikai aktivitást pihenő időszakokkal váltogatja.

Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező alsónemű a polipropilén és a meleg merinógyapjú kombinációjának köszönhetően. Leginkább nagyon hideg időben használható, hogy az alkalmi tevékenység során állandó hőkomfortot biztosítson. A jellegzetes anatómiai kialakítás és a nem nyomó lapos varratok fokozzák a felhasználói kényelmet.

Alkalmas: síeléshez, motoros utazáshoz, hideg raktárakban és csarnokokban végzett munkatevékenységekhez, vadászathoz és halászathoz, téli sportokhoz és túrázáshoz, téli túrázáshoz és minden más szabadtéri tevékenységhez télen és nagyon hideg időben.

Felhasznált anyag:

TERMO 180g/m2 nanoanyagból (80% polipropilén Ag+, 20% merinói gyapjú) készült

TERMO

ÁrkorlátÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk