Tanúsítás

Minden termékünk a Cseh Köztársaságban készül, és magas használati értékük biztosítja a hosszú távú és problémamentes használatot. Kizárólag az EU-ban gyártott, minőségileg bevizsgált anyagokkal dolgozunk.

 


ZSEBKENDŐK ÉS SÁLAK

Certifikace rouškaRouška prohlášení CE

 


BIZTONSÁG

az Art. 13 para. a 22/1997. sz. törvény 5. cikke és módosításai, és különösen az EU 2020/403 bizottsági ajánlás (13.). március 2020

A fent említett törvénynek és ajánlásnak megfelelően adjuk ki ezt a biztosítékot, hogy az általunk gyártott termékről megfelelőségi nyilatkozatot állítottunk ki, amelyet a felhasznált anyagok vizsgálati jegyzőkönyvei alapján készítettünk el. 

Orvosi termék:

  • AGTIVE® NANO drapéria

a következő származtatott típusoknak megfelelően:

  • AGTIVE® FIX NANO drapéria
  • AGTIVE® NANO sál
  • NANO drapéria AGTIVE® SPORT
  • NANO kendő AGTIVE® SPORT

A termék megfelel az EN 14683 + AC szabvány szerinti valamennyi követelménynek.

A termék megfelelt a SZU 9. keltezésű egészségügyi értékelésén.10.2020 CTZB No. 187-10478/20-191-193 biztonságosnak.

A termékeket a fent említett törvényeknek, irányelveknek és ČSN EN szabványoknak megfelelően tervezték, gyártották és hagyták jóvá, és megfelelnek a CE-jelölés követelményeinek.

Az ISO 10993-5 szabvány szerint teszteltük, és a felhasznált anyagok, nanoanyagok és nanoszűrők bakteriológiai és citotoxikus szempontból biztonságosak, és ajánlásaink szerint biztonságosak a felhasználók számára .


SZŰRŐK

Certifikace FILTR


A Nano Med Clean szűrő hatékonyságát a vírusok ellen a tekintélyes amerikai Nelson Labs tanúsította (VFE - Viral Filtration Efficiency). Ez egy vékony, nanoszálas szerkezetű textil. A felhasználók egész nap védelmet nyújthatnak egy ruhadrapériával, hogy megvédjék magukat. Könnyű és rendkívül légáteresztő, így könnyebben lélegzik. Más anyagokkal összehasonlítva, másodpercenként kétszáz liter levegő légáteresztő képességét éri el négyzetméterenként.

A gyártás teljes egészében a Cseh Köztársaságban történik. Az anyag hatékonysági ideje 12 órában van meghatározva. A versenytársakkal összehasonlítva mindenekelőtt a magas szintű légáteresztő képességében különbözik, nevezetesen 200 l/m²/s.
A nanoszűrőket textilfüggönyökbe való behelyezésre tervezték. A szűrő CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és a SÚKL-nál az orvostechnikai eszköz tartozékaként szerepel.
A link alatt megtalálja a Nelson Labs VFE, BFE és PFE protokolljait és a megfelelőségi nyilatkozatot (CE).
NANO filtrace

RUHÁZAT


Az általunk forgalmazottruházati cikkek és többcélú alsóneműk megfelelnek az 1/2000. számú módszertani ajánlásban az emberi testtel a bőrön keresztül közvetlenül érintkező ruházati cikkekre vonatkozó feltételeknek, megfelelnek a vonatkozó előírásoknak, és a megállapított ajánlásoknak megfelelően biztonságosak.

 

NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk