NANOSHOP

A NANOSHOP egyesíti a nanotechnológia területén végzett kutatást és fejlesztést, valamint saját, nagy hagyományokkal rendelkező, technológiailag fejlett textilgyártását. A tartósan antibakteriális, azaz tartósan szagtalan ruházati cikkek specialistái vagyunk, amelyek kiváló minőségű, főként polipropilénből készült, közvetlenül a szálban aktív nanorészecskéket tartalmazó fonalakból készülnek. 

CSEH FEJLESZTŐ, GYÁRTÓ ÉS KISKERESKEDŐ CÉG VAGYUNK HIGH-END FUNKCIONÁLIS RUHÁZATI CIKKEK TERÉN

Forradalmi termékeket hozunk a piacra és fejlesztünk tovább, amelyek közül kiemelkednek a hőszigetelő ruházati cikkek, az antibakteriális kötöttáruk, az alsóneműk, a funkcionális fehérneműk, a sálak, a drapériák és a zoknik saját márkáink, az agtive® és a nanosox® alatt. Minden termékünk a Cseh Köztársaságban készül, és magas használati értékük biztosítja a hosszú távú és problémamentes használatot. 

Az Ön teljes elégedettsége az elsődleges célunk. Megtiszteltetés és elkötelezettség számunkra, hogy Önt öltöztessük...

 


nanoagens kötés

  • ezüst (Ag) nanorészecskéket tartalmaz
  • minden tevékenységre
  • aktív emberek számára
  • alkalmas egészségügyi és higiéniai célokra
  • nem bánja a hosszú távú viseletet
  • a ruhadarabok erősek, jól megmunkáltak és nem romlanak el
  • környezet- és energiabarát
  • méretre tervezünk és gondoskodunk az eladás után is

Funkční prádlo

 


 

TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Az agtive® és nanosox® termékek egyedülálló textil nanoanyagokból készülnek, és forradalmi tulajdonságokkal rendelkeznek. Állandó antimikrobiális és antibakteriális funkciójuk szagtalan környezetet biztosít, és hosszan tartó higiénikus tisztaságérzetet biztosít. Termékeink több napig szagtalanul tartanak, ezért nem kell őket minden használat után kimosni. A kiváló minőségű termékeknek köszönhetően mindig a lehető legkényelmesebb és legszárazabb lesz, és hosszú ideig védve lesz a baktériumoktól, az izzadságtól és a szagoktól.

 


  

Funkcionális fehérnemű

Az illeszkedő, többfunkciós agtive®alsóneműt azok számára tervezték, akik hosszú ideig szárazon akarják tartani testüket, gyorsan el kell vezetniük az izzadságot a bőrről és meg kell őrizniük a hőkomfortot. Nemcsak sportolásra, hanem munkára, szabadidőre és utazásra is alkalmas. Az anatómiailag tervezett NanoBodix® alsónemű egyedülálló technológiát alkalmaz. Ezüst nanorészecskéket tartalmazó polipropilénből vagy poliészterből készül, amely jobban képes elvezetni az izzadságot a testtől, mint a természetes textilanyagok.

NanoSox

 


 

Antibakteriális zokni

Saját márkánk, a nanosox® alatt funkcionális antibakteriális zoknikat is gyártunk. Egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően ezek az anatómiailag formázott zoknik és térdzoknik alkalmasak igényes munkatevékenységekhez, de sportolás, utazás vagy túrázás közbeni alkalmi viseletre is. Ezüst nanorészecskéket tartalmaznak, antibakteriális és gombaölő hatásúak, elnyomják a baktériumok működését, nem irritálnak, nem okoznak allergiás reakciókat és megakadályozzák a lábszag kialakulását.

 


B2B

 

Nagykereskedelem (B2B)

Tudjuk, hogy a nagykereskedők tevékenységével szemben nagyok az igények. Ügyfelei pontosságot, minőséget és versenyképes árakat várnak el. Azt is tudjuk, hogy egy megbízható gyártó, amely időben szállít, raktáron tartja az árut és átlátható árpolitikával rendelkezik, nagy segítség az Ön vállalkozásában. Mi egy ilyen gyártó vagyunk. Lépjen kapcsolatba velünk.

 


 

NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk