Újdonság 2023-ban

Úgy döntöttünk, hogy kizárólag a vásárlóinkra bízzuk annak mérlegelését, hogy az árak összhangban vannak-e a termékek értékével, minőségével és jellemzőivel. Ezért 2023 elejétől nem jelezzük a normál ár szintjét és a kedvezmény összegét. A terméknek csak egy eladási ára van.
Törzsvásárlóink számára hűségprogramot kínálunk. A regisztrációval és a fiókjába való bejelentkezéssel kedvezményes árakat, minden vásárláskor krediteket, a kreditek kedvezményként történő beváltásának lehetőségét, valamint különleges promóciókat és ajánlatokat vehet igénybe

Az infláció és az emelkedő anyagárak, különösen a merinógyapjú árainak nyomása miatt kénytelenek voltunk módosítani termékeink árait. Csak a MERINO termékcsaládban történnek nagyobb változások, míg a többi termék árai enyhén módosulnak vagy változatlanok maradnak.

A webáruház már 14 nyelvre van lefordítva, és egész Európából elérjük a vásárlókat. Termékeinket olyan piactereken keresztül is kínáljuk, mint a Mall, Allegro, Alza, és készülünk az eMag, Kaufland és mások.

Érdekes újdonságokkal készülünk, és fokozatosan bővítjük kínálatunkat.

A TERMO és MERINO sorozat termékeinek gyártása a téli szezonra jelenleg is folyik. Ribano overallok következnek. Majd a tavaszi programsorozat PRO és TOP. A COOL és a GOLF sorozatot is hozzáadjuk még a nyár előtt.

Decemberben a Standa Tikal nevű utazó a termékeinkkel felszerelkezve a Galápagos-szigeteken keresztül a világ végére, a Tűz földjére utazott. Biztosan alaposan átvizsgálja a ruhákat. Visszatérése után meg fogja osztani velünk az utazás során szerzett tapasztalatait.

Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk