Újdonság 2023-ban

Úgy döntöttünk, hogy kizárólag a vásárlóinkra bízzuk annak mérlegelését, hogy az árak összhangban vannak-e a termékek értékével, minőségével és jellemzőivel. Ezért 2023 elejétől nem jelezzük a normál ár szintjét és a kedvezmény összegét. A terméknek csak egy eladási ára van.
Törzsvásárlóink számára hűségprogramot kínálunk. A regisztrációval és a fiókjába való bejelentkezéssel kedvezményes árakat, minden vásárláskor krediteket, a kreditek kedvezményként történő beváltásának lehetőségét, valamint különleges promóciókat és ajánlatokat vehet igénybe

Az infláció és az emelkedő anyagárak, különösen a merinógyapjú árainak nyomása miatt kénytelenek voltunk módosítani termékeink árait. Csak a MERINO termékcsaládban történnek nagyobb változások, míg a többi termék árai enyhén módosulnak vagy változatlanok maradnak.

A webáruház már 14 nyelvre van lefordítva, és egész Európából elérjük a vásárlókat. Termékeinket olyan piactereken keresztül is kínáljuk, mint a Mall, Allegro, Alza, és készülünk az eMag, Kaufland és mások.

Érdekes újdonságokkal készülünk, és fokozatosan bővítjük kínálatunkat.

A TERMO és MERINO sorozat termékeinek gyártása a téli szezonra jelenleg is folyik. Ribano overallok következnek. Majd a tavaszi programsorozat PRO és TOP. A COOL és a GOLF sorozatot is hozzáadjuk még a nyár előtt.

Decemberben a Standa Tikal nevű utazó a termékeinkkel felszerelkezve a Galápagos-szigeteken keresztül a világ végére, a Tűz földjére utazott. Biztosan alaposan átvizsgálja a ruhákat. Visszatérése után meg fogja osztani velünk az utazás során szerzett tapasztalatait.

NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Ukrainian
uk