Kuskus s kari a moringou
Kuskus s kari a moringou
A curry élesebb ízt ad.
Egyszerű elkészítés: 300 g kuszkuszt meglocsolunk két evőkanál olívaolajjal, leöntjük 600 ml forró vízzel, és hagyjuk megduzzadni.Főételként vagy köretként tálaljuk. Jó reggelire, uzsonnára, munkába és vacsorára is.
A moringa elsősorban kiváló fehérjeforrás, A-, C-, D-vitamin, kálium és kalcium, számos izotiocianáttal, flavonoiddal és fenolsavval.A moringa segít a vércukorszint normál szinten tartásában is. A moringa ideális a fogyás támogatására, az emésztés és a bélműködés javítására.
A szárított Moringa levelek, amelyeket „Zöld gyémántnak” neveznek, hihetetlen 90 tápanyagot és 48 antioxidánst tartalmaznak. Kiváló forrásai az A-vitaminnak, a C-vitaminnak, a vasnak, a fehérjéknek, a rostoknak, a kalciumnak, a magnéziumnak és a káliumnak.
Összetevők:
Kuszkusz (glutént tartalmaz), szárított ananász, kókusz, curry (3%), paprika pehely, koriander levél, fokhagyma, gyömbér, étkezési só (1,6%), repceolaj, moringa oleifera 0,65%.
Tápértékek 100g-ban:
Energiaérték | 338,6 kcal / 1422 kJ |
---|---|
Zsírok | 1,4 g |
ebből telített | 0,3 g |
Fehérjék | 9 g |
Só | 1,6 g |
Szénhidrátok | 68 g |
ebből cukrok | 6 g |
Rost | 4,5 g |
Nátrium | 640 mg |
Allergént tartalmaz: glutén
Csomag tartalma: 300 g (6 adag)
Figyelmeztetés: Tárolja 5 és 25 °C közötti hőmérsékleten, száraz és sötét helyen, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.
Gyártó: HERB&ME, Jaroměř, Csehország