Moringa s bazalkou
Moringa s bazalkou
A bazsalikom minden háztartás számára univerzális fűszer. Felhasználhatjuk nyers és szárított állapotban is zöldségekhez, salátákhoz, húshoz, különösen akkor, ha nem használhatunk borsot. Leggyakrabban paradicsomos ételekhez, tésztákhoz, pizzához használják, és a bazsalikomos pesto alapja. Továbbá alkalmas levesekhez, tojásételekhez, csirkéhez, halhoz vagy darált húshoz.
A bazsalikom befolyásolja a mentális & kognitív tevékenységet - vérkeringést, támogatja a légzőrendszer normál működését, megkönnyíti a köhögést, támogatja az immunrendszert - antioxidánsként hat. A bazsalikom továbbá támogatja a szív működését, a vitalitást, és segít a stresszes helyzetekben. Nem utolsósorban támogatja a normális emésztést és a víz kiválasztását a szervezetből.
A moringával együtt gazdagítja ételeit a szükséges tápanyagokkal és csodálatos ízzel.
A moringa elsősorban kiváló fehérjeforrás, A-, C-, D-vitamin, kálium és kalcium, számos izotiocianáttal, flavonoiddal és fenolsavval.A moringa segít a vércukorszint normál szinten tartásában is. A moringa ideális a fogyás támogatására, az emésztés és a bélműködés javítására.
A szárított Moringa levelek, amelyeket „Zöld gyémántnak” neveznek, hihetetlen 90 tápanyagot és 48 antioxidánst tartalmaznak. Kiváló forrásai az A-vitaminnak, a C-vitaminnak, a vasnak, a fehérjéknek, a rostoknak, a kalciumnak, a magnéziumnak és a káliumnak.
Összetevők:
Moringa oleifera – levél 70%, bazsalikom 30%. Eredet: Moringa oleifera: Fülöp-szigetek, Kerti bazsalikom: Csehország.
Adagolás:
Keverje az ételbe a főzés utolsó szakaszában 5-10 percig. Lehet salátákra, joghurtokra, stb.
A csomag tartalma: 30 g
Figyelmeztetés: Étrend-kiegészítő. A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Tárolja 5 és 25 °C közötti hőmérsékleten, száraz és sötét helyen, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.
Gyártó: HERB&ME, Jaroměř, Csehország