COOL NANO sisak alatt sapka .S .fekete

AGTIVE® COOL NANO puha, vékonyabb antibakteriális sisak alatt sapka. # funkcionális | antibakteriális | gyorsan száradó | vasalatlan | szennyeződésálló #... több
Közös ár: 5 710 HUF (-11%)
4 206.61 HUF ÁFA nélkül
Raktáron > 5 ks
5 090 HUF
ks
Válasszon kedvezményes csomagot
Mennyiségi kedvezmények
Leírás és paraméterek

COOL NANO sisak alatt sapka

NANO AGTIVE® COOL puha, vékonyabb sapkák, amelyek még nagy fizikai igénybevétel esetén is hőérzetet biztosítanak a testnek. # funkcionális | antibakteriális | gyorsan száradó | vasalatlan | szennyeződésálló #

Nanoaktív anyagból készült (100% polipropilén nanoAg - ezüst nanorészecskékkel), ezért tartós és nem felszívódó védelmet nyújt a baktériumok és a későbbi szagok ellen. Hosszú ideig tisztának fogja érezni magát.

 

Használat - inalkalmas:

kerékpározás, nordic walking, beltéri sportok és játékok, munka, szabadidő és utazás, túrázás, vízi sportok, túrázás és minden más szabadtéri tevékenység a melegebb évszakban.

Ezt a terméket első rétegként javasoljuk viselni enyhe, fagypont feletti időben, vagy hideg időben, fokozott fizikai aktivitással járó hideg időben.

 

MÉRETTÁBLÁZAT
S gyermekek
M fiatalok és nők
L férfiak
mADE IN CZ - Kézzel készült a Cseh Köztársaságban


Különösen vékony és könnyű funkcionális fehérneműk férfiak és nők számára. Rugalmasságának köszönhetően szorosan tapad a bőrhöz, és a "második bőrét" képezi. A puha polipropilénből készült finom kötés ezüst nanorészecskéket tartalmaz. Elvezeti az izzadtságot, és optimális hőkomfortot biztosít testének sportolás, munka, szabadidő és utazás közben. Hosszú ideig tisztának fogja érezni magát.

Funkcionális alsónemű mindazoknak, akik nyáron, melegebb időben és beltérben, vagy utazáskor, amikor enyhébb hőmérséklet változik, sportolnak és mozognak. Alkalmas minden intenzív fizikai tevékenységhez hideg időben is, amikor a teste kellőképpen felmelegszik.

A felhasznált finom polipropilén szál nem nedvszívó, így az izzadságot a kötött anyag felszínére vezeti, nem hűti a bőrt, és hőkomfortot biztosít a testnek. A hatóanyagok, azaz az ezüstionok a szál teljes térfogatában megtalálhatóak, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát. 

A szálas polimerben található ezüst aktívan csökkenti a baktériumok szaporodását, így tartós és tartós védelmetnyújt a szagok ellen.

Az AGTIVE termékeket nem kell minden használat után kimosni, és aktívan hozzájárulsz a környezetvédelemhez :)

 


Karbantartás:

 • Gondosan kövesse az egyes termékek címkéjén található utasításokat, és kezelje őket a feltüntetett szimbólumok szerint.
 • Használjon mosófürdőt max. 40°C (104°F), ennél magasabb hőmérséklet károsíthatja a ruhadarabokat. Anyagaink antibakteriálisak és foltállóak, magasabb hőmérsékletre nincs szükség.Ha a ruhadarabok porral szennyezettek, ne halogassa a mosást, mivel a por károsítja a szálak szerkezetét.
 • A ruhadarabokat ajánlott fordítva, a hátoldalukon mosni, így esztétikájuk hosszabb ideig megmarad.Más ruhadaraboktól elkülönítve mossa őket, textúrájukat a cipzárak és a más ruhadarabokon található fémrészek károsíthatják.
 • Használjon rendszeres mosószereket, a legjobban a folyékony mosószerek működnek, amelyek nem tartalmaznak textillágyítót.Ne hagyja a szennyest sokáig a mosószerben áztatva.Ne használjon lágyítószert. A lágyítószer filmréteget képez az egyes szálakon, ami akadályozza az antibakteriális funkciót, és eltömíti az izzadtság eltávolítására szolgáló kapilláris rendszert.
 • A ruhákat szabadon lógva szárítsa; nem nedvszívó képességük miatt gyorsan száradnak; ne használjon szárítót vagy más fűtőelemet.
 • A ruhadarabjaink készítéséhez használt anyagok nem gyűrődnek, így vasalásra nincs szükség.

 


Számozás és méretek - tartozékok

Jelölés

 

S

M

L

sapkák, fejpántok, fejfedők, fejfedők

Fejkörfogat (cm)

48-51

52-55

56-59

derékszíj

Derékkörfogat (cm) 62-75

76-85

86-95

 

ParaméterekÖsszehasonlítás
Sorozat
COOL - enyhe és meleg időjáráshoz
Anyag
COOL - 100g/m2 - 100% polipropilén Ag+
Standard
Oekotex Standard 100 tanúsítás, AATCC TM 100:2012 antibakteriális teszt, ISO 18184:2019 vírusellenes teszt
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Gender
U - Unisex
Eredet
Kézzel készült a Cseh Köztársaságban
Motorkerékpáron

Motorkerékpáron

Kiváló funkcionális fehérnemű védi a testet az izzadságtól, a hidegtől, a túlmelegedéstől, a baktériumoktól és a fáradtságtól.

Még a legmagasabb szintű versenyeken is. Az Enduro Team Coufal többször tesztelte számos nemzetközi enduro, offroad és cross country bajnokságon.


"A Nanobodix Agtive funkcionális alsónemű abszolút bombasztikus. Alkalmas sportoláshoz, szabadtéri és alkalmi viselethez. Nem nyomódik, ellenáll a szennyeződéseknek és a baktériumoknak. Akár egy hétig is mosás nélkül."

mondja Jaroslav Coufal, enduro versenyző


A kötöttáru kifinomult szerkezetével, valamint más típusú elasztán és merinói gyapjúszálak hozzáadásával minden évszakra alkalmas funkcionális ruhadarabok alapkínálatát hoztuk létre. Az AGTIVE funkcionális alsónemű hideg időben meleg érzést, meleg időben pedig hűvös érzést biztosít. 

Az AGTIVE egy anatómiailag tervezett és illeszkedő funkcionális fehérnemű férfiak, nők és gyermekek számára.
Funkcionális a kivételes tulajdonságai miatt.

A szabás maximálisan alkalmazkodik a test formájához, jól tartja az alakot és a sziluettet. Ezüst/cink nanorészecskéket(Ag+/Zn+) tartalmazó finom, például polipropilénből készült, nem nedvszívó szálakból készült kötött szövetekből készül. Az anyagot különleges módon kötötték, és rétegei szállítják a nedvességet.A kötött anyag felszínére vezeti az izzadságot , nem hűl ki a bőrön, segíti a párolgást, optimális hőkomfortot biztosít sportolás, munka és szabadidő közben, de hosszú ideig kényelmes utazást és tisztaságérzetet is biztosít. A hatóanyagok, azaz az ezüst/cink ionok a szál teljes térfogatában megtalálhatóak, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát.A nanorészecskék - közvetlenül a kötött anyag szálaiban található ezüst/cink ionok tartós védelmet nyújtanak a baktériumok ellen, aktívan csökkentik a baktériumok szaporodását, és így tartós és hosszú távú védelmet nyújtanak a szagok ellen.

Funkcionális fehérnemű mindazoknak, akik szeretik a sportot és a fizikai tevékenységeket vagy az utazást. Alkalmas minden szabadtéri fizikai tevékenységhez, kiránduláshoz vagy sétához is.

Az AGTIVE funkcionális ruhadarabok kényelmes és könnyű anyagból készülnek, gyorsan száradnak és ellenállnak a szennyeződéseknek. A felhasznált anyag tulajdonságai állandóak. A lapos varrás és az összességében kiváló minőségű kivitelezés nagy tartósságot és használati értéket kölcsönöz a vászonnak. Az AGTIVE termékeket nem kell minden használat után kimosni, és aktívan hozzájárulsz a környezetvédelemhez :)

 

Motorkerékpárral enyhe és meleg időben

Motorkerékpárral enyhe és meleg időben

Meleg időben különösen értékelni fogja a vékony és könnyű funkcionális alsóneműt. Rugalmasságának köszönhetően szorosan tapad a bőrhöz, és a "második bőrét" képezi. A puha polipropilén kötés elvezeti az izzadtságot és optimális hőkomfortot biztosít a testnek utazáskor, amikor enyhébb hőmérséklet váltakozik a meleggel, és a teste kellőképpen felmelegszik.

COOL
1. réteg COOL motokukla póló hosszú póló hosszú alsónadrág boxer zokni

Sapkakupakok

Sapkakupakok

Funkcionális ruházati kiegészítők

Kalapok, sapkák, sálak, sálak

 

enyhe és meleg időjárás

enyhe és meleg időjárás

Alkalmas: minden szabadtéri és beltéri tevékenységhez, utazáshoz és a természetben való tartózkodáshoz

Enyhe és meleg időben első rétegként javasoljuk viselni ezt a terméket.

1 1

Műszaki részletek:

Aktívan elpusztítja az ellenálló baktériumokat is, és így megakadályozza a szagképződést. Kellemes és könnyű anyagból készült, gyorsan szárad és ellenáll a szennyeződéseknek. Az anyag 9-szer erősebb, mint a pamut, így ellenáll a mechanikai kopásnak. A lapos varrás és az összességében kiváló minőségű kivitelezés nagy tartósságot és használati értéket kölcsönöz a vászonnak. Nem kell minden használat után kimosni - így időt és pénztárcát takarít meg.

 • aktívan elpusztítja még a rezisztens baktériumokat is
 • megakadályozza a szagképződést
 • testhezálló anatómiai szabás
 • nem nyomó lapos varratok
 • kényelmes és könnyű anyag
 • elvezeti az izzadtságot és nem fázik ki
 • gyorsan száradó és szennyeződésálló
 • ellenáll a mechanikai kopásnak
 • 9-szer erősebb, mint a pamut
 • nagy tartósság és használati érték
 • nincs szükség mosásra minden használat után

COOL NANO sisak alatt sapka

E-mail cím, amelyre kap egy választ
Adjon meg egy kapcsolattartó telefonszámot
A kérése, legalább 3 karakter
Termék figyelése
Adja meg a feltételeket és az e-mailt, amelyre az üzenetet el szeretné küldeni, ha ezek a feltételek teljesülnek
HUF
Utolsó látogatás
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk