nanosox COMFORT PLUS zokni .35-36 .fekete

Nanosox AGTIVE COMFORT PLUS merinógyapjú zokni, amely sportolásra vagy alkalmi viseletre alkalmas, kivételes antibakteriális tulajdonságokkal.... több
Közös ár: 4 290 HUF (-10%)
3 181.82 HUF ÁFA nélkül
Raktáron > 5 ks
3 850 HUF
ks
Válasszon kedvezményes csomagot
Mennyiségi kedvezmények
Leírás és paraméterek

nanosox COMFORT PLUS zokni

Funkcionális antibakteriális zokni nanosox® AGTIVE COMFORT PLUS mindazoknak, akiknek fontos a lábuk egészsége és a lábbelik egészséges környezete. A Nanosox Comfort minden típusú lábbelihez, a mindennapi viselethez a munkahelyen, az irodában és a szabadidőben. Egyedi szálkeverékének köszönhetően hideg, de meleg időben is kiválóan ellátja funkcióját sportcipőkben.

A finom merinói gyapjúszálak és a felhasznált technikai szálak keveréke nagyon jól elszállítja az izzadságot a bőrről, nem teremt nedves környezetet a cipőben, nem fázik a bőrön, és hőkomfortot biztosít a lábnak. A zokni felépítését az aktív zónák jellemzik - az egyes zónákat különböző kötések jellemzik:

 • megerősített sarok és lábujj
 • kompressziós bokapánt
 • rögzített/nem csorba szegély
 • számozás a szegély belső oldalán

A hatóanyagok, azaz az ezüstionok nem szívódnak fel, mivel a tartószál teljes térfogatában vannak, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát.

Az ezüst aktívan csökkenti a baktériumok szaporodását, így tartós és tartós védelmet nyújt a szagok ellen. A NanoSox Comfort-ot nem kell minden használat után kimosni, és aktívan hozzájárul a környezetvédelemhez :)

mADE IN CZ - Kézzel készült a Cseh Köztársaságban


 

Felhasznált anyag:

35% merinó gyapjú, 9% poliamid ezüstionokkal (PAD), 36% polipropilén (PP), 20% elasztán

 

Műszaki részletek:

 • kellemes érzés és kényelem, meleg és vérrel átitatott lábak
 • a kellemetlen szagok megszüntetése
 • enyhülés a gombás megbetegedésekre hajlamos lábak számára
 • aktív baktériumölés és a nedvesség és az izzadság gyors elvezetésének képessége
 • légáteresztő képesség, puhaság és rugalmasság
 • nem irritáló és rendkívül toleráns

A Nanosox Comfort Plus forradalmi, mert:

 • nanorészecskéket - ezüstionokat tartalmaznak
 • gyapjú, polipropilén, elasztán és poliamid kombinációja = nagyobb szilárdság
 • tartós antibakteriális védelmet nyújt - még mindig hatékony
 • megerősített sarok és lábujj, kompressziós bokapánt
 • a magas szegély finoman tapad és megakadályozza a cipőben való elmozdulást
 • a méretjelölések megkönnyítik a párosítást mosás után

 


 

Használat:

Alkalmas: zárt túra-, sport- vagy sícipő, motorsporthoz, túrázáshoz, utazáshoz és minden szabadtéri tevékenységhez, valamint hideg időben a szabadban való tartózkodáshoz

Anatómiailag formázott antibakteriális zokni mindazoknak, akik hideg időben sportolnak és sportolnak, vagy utaznak, amikor a hőmérséklet változik.

  


Karbantartás:

 • Gondosan kövesse az egyes termékek címkéjén található utasításokat, és kezelje őket a feltüntetett szimbólumok szerint.
 • Használjon mosófürdőt max. 40°C (104°F), ennél magasabb hőmérséklet károsíthatja a ruhadarabokat. Anyagaink antibakteriálisak és foltállóak, magasabb hőmérsékletre nincs szükség.Ha a ruhadarabok porral szennyezettek, ne halogassa a mosást, mivel a por károsítja a szálak szerkezetét.
 • A ruhadarabokat ajánlott fordítva, a hátoldalukon mosni, így esztétikájuk hosszabb ideig megmarad.Más ruhadaraboktól elkülönítve mossa őket, textúrájukat a cipzárak és a más ruhadarabokon található fémrészek károsíthatják.
 • Használjon rendszeres mosószereket, a legjobban a folyékony mosószerek működnek, amelyek nem tartalmaznak textillágyítót.Ne hagyja a szennyest sokáig a mosószerben áztatva.Ne használjon lágyítószert. A lágyítószer filmréteget képez az egyes szálakon, ami akadályozza az antibakteriális funkciót, és eltömíti az izzadtság eltávolítására szolgáló kapilláris rendszert.
 • A ruhákat szabadon lógva szárítsa; nem nedvszívó képességük miatt gyorsan száradnak; ne használjon szárítót vagy más fűtőelemet.
 • A ruhadarabjaink készítéséhez használt anyagok nem gyűrődnek, így vasalásra nincs szükség.

 


Számozás és méretezés - zoknik

Gyermekek

Női

Férfiak

CSN (EN) belső hossza [mm]

CSN (HU) külső hossz [cm]

UK English [inch]

EU francia [öltés]

✔︎

 

 

205

21,5

1

33

✔︎

✔︎

215

22,5

2

34

✔︎

✔︎

220

23

3

35

✔︎

✔︎

225

23,5

3,5

36

✔︎

✔︎

230

 24

 4

37 

 

✔︎ ✔︎

240

25

5

38

 

✔︎ ✔︎

250

26

6

39

 

✔︎ ✔︎

255

26,5

6,5

40

 

✔︎ ✔︎

260

27

7

41

 

✔︎ ✔︎

270

28

8

42

 

✔︎

280

29

9

43

 

✔︎

285

29,5

9,5

44

 

✔︎

290

30

10

45

 

✔︎

295

30,5

11

46

 

✔︎

300

31

12

47

 

✔︎

310

32

13

48

 

ParaméterekÖsszehasonlítás
Gender
U - Unisex
Anyag
NSXCP - 58% merinó gyapjú, 27% polipropilén, 8% poliamid Ag+, 7% elasztán
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Eredet
Kézzel készült a Cseh Köztársaságban
Funkcionális zoknik nanosox

Funkcionális zoknik nanosox

Nanosox® antibakteriális zokni

Saját márkánk, a nanosox® alatt funkcionális antibakteriális zoknikat is gyártunk. Egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően ezek az anatómiailag formázott zoknik és térdzoknik alkalmasak igényes munkatevékenységekhez, de sportolás, utazás vagy túrázás közbeni alkalmi viseletre is. Ezüst nanorészecskéket tartalmaznak, antibakteriális és gombaölő hatásúak - ezért elnyomják a baktériumok működését, nem irritálnak, nem okoznak allergiás reakciókat és megakadályozzák a lábszag kialakulását.

Főbb előnyök

 • Kellemes érzést és kényelmet biztosítanak, elősegítik a láb megfelelő vérkeringését és melegen tartják a lábakat
 • Állandó antibakteriális - védi a lábat a kellemetlen érzésektől, allergiás reakcióktól, gombás megbetegedésektől és így tovább
 • Gyorsan elvezeti az izzadságot és a nedvességet, légáteresztő, puha és rugalmas
 • Megszünteti a kellemetlen szagok kialakulását - mosás nélkül több napig is viselhetőek
 • A megerősített sarok és lábfej biztosítja a zokni hosszú élettartamát
 • Anatómiailag formázott, védőelemekkel és szellőző zónákkal
 • Vonzó design egy cseh cipőtervezőtől
 • Ezüstionokat tartalmaznak az antibakteriális tulajdonságokért, merinógyapjút a puhaságért, poliamidot a nagy szilárdságért és elasztánt a rugalmasságért és tapadásért. 

nanosox

 

agtive material

Motorkerékpáron

Motorkerékpáron

Kiváló funkcionális fehérnemű védi a testet az izzadságtól, a hidegtől, a túlmelegedéstől, a baktériumoktól és a fáradtságtól.

Még a legmagasabb szintű versenyeken is. Az Enduro Team Coufal többször tesztelte számos nemzetközi enduro, offroad és cross country bajnokságon.


"A Nanobodix Agtive funkcionális alsónemű abszolút bombasztikus. Alkalmas sportoláshoz, szabadtéri és alkalmi viselethez. Nem nyomódik, ellenáll a szennyeződéseknek és a baktériumoknak. Akár egy hétig is mosás nélkül."

mondja Jaroslav Coufal, enduro versenyző


A kötöttáru kifinomult szerkezetével, valamint más típusú elasztán és merinói gyapjúszálak hozzáadásával minden évszakra alkalmas funkcionális ruhadarabok alapkínálatát hoztuk létre. Az AGTIVE funkcionális alsónemű hideg időben meleg érzést, meleg időben pedig hűvös érzést biztosít. 

Az AGTIVE egy anatómiailag tervezett és illeszkedő funkcionális fehérnemű férfiak, nők és gyermekek számára.
Funkcionális a kivételes tulajdonságai miatt.

A szabás maximálisan alkalmazkodik a test formájához, jól tartja az alakot és a sziluettet. Ezüst/cink nanorészecskéket(Ag+/Zn+) tartalmazó finom, például polipropilénből készült, nem nedvszívó szálakból készült kötött szövetekből készül. Az anyagot különleges módon kötötték, és rétegei szállítják a nedvességet.A kötött anyag felszínére vezeti az izzadságot , nem hűl ki a bőrön, segíti a párolgást, optimális hőkomfortot biztosít sportolás, munka és szabadidő közben, de hosszú ideig kényelmes utazást és tisztaságérzetet is biztosít. A hatóanyagok, azaz az ezüst/cink ionok a szál teljes térfogatában megtalálhatóak, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát.A nanorészecskék - közvetlenül a kötött anyag szálaiban található ezüst/cink ionok tartós védelmet nyújtanak a baktériumok ellen, aktívan csökkentik a baktériumok szaporodását, és így tartós és hosszú távú védelmet nyújtanak a szagok ellen.

Funkcionális fehérnemű mindazoknak, akik szeretik a sportot és a fizikai tevékenységeket vagy az utazást. Alkalmas minden szabadtéri fizikai tevékenységhez, kiránduláshoz vagy sétához is.

Az AGTIVE funkcionális ruhadarabok kényelmes és könnyű anyagból készülnek, gyorsan száradnak és ellenállnak a szennyeződéseknek. A felhasznált anyag tulajdonságai állandóak. A lapos varrás és az összességében kiváló minőségű kivitelezés nagy tartósságot és használati értéket kölcsönöz a vászonnak. Az AGTIVE termékeket nem kell minden használat után kimosni, és aktívan hozzájárulsz a környezetvédelemhez :)

 

Motorkerékpárral enyhe és meleg időben

Motorkerékpárral enyhe és meleg időben

Meleg időben különösen értékelni fogja a vékony és könnyű funkcionális alsóneműt. Rugalmasságának köszönhetően szorosan tapad a bőrhöz, és a "második bőrét" képezi. A puha polipropilén kötés elvezeti az izzadtságot és optimális hőkomfortot biztosít a testnek utazáskor, amikor enyhébb hőmérséklet váltakozik a meleggel, és a teste kellőképpen felmelegszik.

COOL
1. réteg COOL motokukla póló hosszú póló hosszú alsónadrág boxer zokni

Motorkerékpárral bármilyen időben

Motorkerékpárral bármilyen időben

Funkcionális kiegészítők, amelyek jól jöhetnek.

ribano motorkerékpár sapkák a sisak alatt sál nyakmelegítő derékszíj fehérnemű zokni

Vadászathoz és halászathoz

Vadászathoz és halászathoz

A kiváló funkcionális ruházat megvédi a testet az izzadástól, a hidegtől, a túlmelegedéstől, a baktériumoktól és a fáradtságtól.

Nem csak az elegáns khaki színben gyártunk alsóneműt, pólókat, melegítőket, mellényeket és kiegészítőket.


A kötöttáru kifinomult szerkezetével, valamint más típusú elasztán és merinói gyapjúszálak hozzáadásával létrehoztuk a sportoláshoz és az aktív szabadtéri tevékenységekhez szükséges funkcionális ruházati alapkínálatot. Az AGTIVE funkcionális alsónemű hideg időben meleg érzést, meleg időben pedig hűvös érzést biztosít. 

Az AGTIVE egy anatómiailag tervezett és illeszkedő funkcionális fehérnemű férfiak, nők és gyermekek számára.
Funkcionális a kivételes tulajdonságai miatt.

A szabás maximálisan alkalmazkodik a test formájához, jól tartja az alakot és a sziluettet. Ezüst/cink nanorészecskéket(Ag+/Zn+) tartalmazó finom, például polipropilénből készült, nem nedvszívó szálakból készült kötött szövetekből készül. Az anyagot különleges módon kötötték, és rétegei szállítják a nedvességet.A kötött anyag felszínére vezeti az izzadságot , nem hűl ki a bőrön, segíti a párolgást, optimális hőkomfortot biztosít sportolás, munka és szabadidő közben, de hosszú ideig kényelmes utazást és tisztaságérzetet is biztosít. A hatóanyagok, azaz az ezüst/cink ionok a szál teljes térfogatában megtalálhatóak, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát.A nanorészecskék - közvetlenül a kötött anyag szálaiban található ezüst/cink ionok tartós védelmet nyújtanak a baktériumok ellen, aktívan csökkentik a baktériumok szaporodását, és így tartós és hosszú távú védelmet nyújtanak a szagok ellen.

Funkcionális fehérnemű mindazoknak, akik szeretik a sportot és a fizikai tevékenységeket vagy az utazást. Alkalmas minden szabadtéri fizikai tevékenységhez, kiránduláshoz vagy sétához is.

Az AGTIVE funkcionális ruhadarabok kényelmes és könnyű anyagból készülnek, gyorsan száradnak és ellenállnak a szennyeződéseknek. A felhasznált anyag tulajdonságai állandóak. A lapos varrás és az összességében kiváló minőségű kivitelezés nagy tartósságot és használati értéket kölcsönöz a vászonnak. Az AGTIVE termékeket nem kell minden használat után kimosni, és aktívan hozzájárulsz a környezetvédelemhez :)

enyhe és meleg időjárás

enyhe és meleg időjárás

Alkalmas: minden szabadtéri és beltéri tevékenységhez, utazáshoz és a természetben való tartózkodáshoz

Enyhe és meleg időben első rétegként javasoljuk viselni ezt a terméket.

1 1

Műszaki részletek:

Aktívan elpusztítja az ellenálló baktériumokat is, és így megakadályozza a szagképződést. Kellemes és könnyű anyagból készült, gyorsan szárad és ellenáll a szennyeződéseknek. Az anyag 9-szer erősebb, mint a pamut, így ellenáll a mechanikai kopásnak. A lapos varrás és az összességében kiváló minőségű kivitelezés nagy tartósságot és használati értéket kölcsönöz a vászonnak. Nem kell minden használat után kimosni - így időt és pénztárcát takarít meg.

 • aktívan elpusztítja még a rezisztens baktériumokat is
 • megakadályozza a szagképződést
 • testhezálló anatómiai szabás
 • nem nyomó lapos varratok
 • kényelmes és könnyű anyag
 • elvezeti az izzadtságot és nem fázik ki
 • gyorsan száradó és szennyeződésálló
 • ellenáll a mechanikai kopásnak
 • 9-szer erősebb, mint a pamut
 • nagy tartósság és használati érték
 • nincs szükség mosásra minden használat után
FullWallet felülvizsgálat - nanosox PRO AN-ATOMIC funkcionális zokni - felülvizsgálat: ★★★★★

FullWallet felülvizsgálat - nanosox PRO AN-ATOMIC funkcionális zokni - felülvizsgálat: ★★★★★

nanosox® PRO AN-ATOMIC funkcionális zoknik

 • Méret: 35-38 / 39-42 / 43-47
 • Anyag: NSXAA - 35% merinó gyapjú, 9% poliamid Ag+, 36% polipropilén, 20% elasztán
 • Szín: fekete / szürke / kék / égszínkék / zöld / khaki / rózsaszín / piros / narancssárga / bézs / sárga
 • Az ezüst nanorészecskék antibakteriális és gombaellenes hatásúak
 • Megerősített sarok és lábujj
 • Kompresszió a vádli felett
 • Értékelés: ★★★★★

nanosox COMFORT PLUS zokni

E-mail cím, amelyre kap egy választ
Adjon meg egy kapcsolattartó telefonszámot
A kérése, legalább 3 karakter
Termék figyelése
Adja meg a feltételeket és az e-mailt, amelyre az üzenetet el szeretné küldeni, ha ezek a feltételek teljesülnek
HUF
Utolsó látogatás
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk