Moringa s himalájskou solí
Moringa s himalájskou solí
A himalájai só, amelyet a származási területen "fehér aranyként" ismernek, 84 természetes összetevőt és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az egészséghez, beleértve a magnéziumot, káliumot, kalciumot, nátriumot, foszfort és vasat. A tipikus rózsaszín elszíneződés a kis mennyiségű vas-oxid (rozsda) következménye. A cink, a szelén, a jód és a réz nyomokban vannak jelen a sóban.Általánosságban elmondható, hogy a himalájai sót egészséges sónak tekintik, mert nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot vagy adalékanyagot, és mert természetesen előforduló anyagról van szó.
A moringa elsősorban kiváló fehérjeforrás, A-, C-, D-vitamin, kálium és kalcium, számos izotiocianáttal, flavonoiddal és fenolsavval.A moringa segít a vércukorszint normál szinten tartásában is. A moringa ideális a fogyás támogatására, az emésztés és a bélműködés javítására.
A szárított Moringa levelek, amelyeket „Zöld gyémántnak” neveznek, hihetetlen 90 tápanyagot és 48 antioxidánst tartalmaznak. Kiváló forrásai az A-vitaminnak, a C-vitaminnak, a vasnak, a fehérjéknek, a rostoknak, a kalciumnak, a magnéziumnak és a káliumnak.
Összetevők:
Himalája só 90 g, moringa oleifera 10 g.
Eredet: Moringa oleifera: Fülöp-szigetek, Himalája só: Pakisztán.Csomag tartalma: 100 g
Figyelmeztetés: Étrend-kiegészítő. A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Tárolja 5 és 25 °C közötti hőmérsékleten, száraz és sötét helyen, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.
Gyártó: HERB&ME, Jaroměř, Csehország