NANO.MED.CLEAN szűrő 99,9% - Csomagolás: 3 db

NANO szűrők.MED.CLEAN 99,9% - védelem a vírusok, baktériumok, allergének és szmog ellen.... több
Közös ár: 1 100 HUF (-0%)
909.09 HUF ÁFA nélkül
Raktáron > 5 ks
1 100 HUF
ks
Válasszon kedvezményes csomagot
Mennyiségi kedvezmények
Leírás és paraméterek

NANO.MED.CLEAN szűrő 99,9%

NANO szűrő.MED.NanofiberCLEAN, amely a vírusok és baktériumok több mint 99,9%-át elkapja, beleértve a koronavírust és a COVID-19-et is

Eldobható NANO MED.A vírusok és baktériumok 99,9%-os szűrési hatékonyságával rendelkező CLEAN szűrő jelentős segítséget jelent a COVID-19 betegséget okozó koronavírus ellen. Nagyon lélegző, könnyen lélegzik. Eldobható és könnyen cserélhető. Nem tartalmaz mérgező anyagokat.

A szűrő rendelkezik a Nelson Labs érvényes vizsgálati jelentésével. Az orvostechnikai eszköz tartozékaként CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A szűrő egy szabadalmaztatott cseh termék, amelyet az EU-ban gyártanak.

A NANO szűrő kombinálásával.MED.A CLEAN és a zsebbel ellátott drapéria tökéletes védelmet nyújt magának és környezetének.

A szűrő a drapéria zsebébe helyezhető. A használat ajánlott időtartama legfeljebb 12 óra.

A szűrő használata előtt mosson kezet. Tegyen egy zsebes drapériát. A szűrő eldobható. Használat után vegye ki a szűrőt, és azonnal dobja ki a vegyes hulladékba. Ismételt használat esetén fennáll a szennyeződés veszélye.

A tisztítás leértékelheti a szűrőt.Ismételt használata nem biztonságos.

 

NANO.MED.CLEAN filtr

NANO filtrace

ParaméterekÖsszehasonlítás
Standard
CSN EN 14683 + AC, ISO 10993-5 szerint tesztelve, CE tanúsítvánnyal ellátva
Eredet
CZ / EU
Drapériák sálak szűrők

Drapériák sálak szűrők

AGTIVE® NANO drapéria kiváló funkcionális tulajdonságokkal, újrafelhasználható, antibakteriális, antivirális, mosható, fertőtleníthető, kétrétegű, szűrőzsebbel és az orr rögzítésére szolgáló klippel.
AGTIVE® SPORT NANO fejkendő (nem fülkagyló) állítható illeszkedéssel, újrafelhasználható, mosható, szűrőzsebbel, széleskörű felhasználási lehetőségekkel és nagyszerű funkciókkal. Védelem a vírusok, baktériumok, allergének és a szmog ellen, amely szilárdan tart.

Anatómiailag tervezett és illeszkedő funkcionális drapériák férfiak, nők és gyermekek számára. A vágás maximálisan alkalmazkodik az arc formájához.Ezüst nanorészecskéket tartalmazó finom polipropilénből vagy poliészterből kötött. Elvezeti az izzadságot, így hosszú időn keresztül biztosítja a kényelmet sportolás, munka és szabadidő közben, de kényelmes utazást és tisztaságot is. Könnyen lélegzik, és egész nap viselhető. A hatóanyagok, azaz az ezüst/cink ionok a szál teljes térfogatában megtalálhatóak, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát.A drapéria CE tanúsítvánnyal rendelkezik - orvosi eszköz.

NANO roušky

n

ANO AGTIVE® újrafelhasználható, mosható, kétrétegű, multifunkcionális csőszál szűrőzsebbel és AGTIVE® SPORT széleskörű felhasználási lehetőségekkel és nagyszerű tulajdonságokkal, újrafelhasználható, mosható, állítható illeszkedésű, szűrőzsebbel. Védelem a vírusok, baktériumok, allergének és a szmog ellen, amely szilárdan tart.

Ananocipők elkísérik és megvédik Önt minden tevékenységében, a sportban, a munkában, a szabadidőben és az utazások során is, ahol tulajdonságaik a legkiemelkedőbbek.

A felhasznált finom szál szinte nem nedvszívó, így az izzadságot a kötött anyag felszínére vezeti, nem hűti a bőrt, nem karcolja vagy irritálja a bőrt.

A közvetlenül a nanoszálak polimerjében található ezüst aktívan csökkenti a baktériumok szaporodását, és így tartós és tartós védelmet nyújt. A hatóanyagok, azaz az ezüstionok a szál teljes térfogatában megtalálhatóak, biztonságosak és nem okoznak allergiát. Termékeinket nem kell minden használat után kimosnia, így aktívan hozzájárul a környezetvédelemhez :)

Funkční šátky

CERTIFIKACE

Orvostechnikai termékeink nanopáncélok, nanorétegek megfelelnek az EN 14683+AC szabványnak, amelyet az Egészségügyi Minisztérium 22 sürgősségi intézkedése ír elő.2.2021, beleértve a frissítést az 1.11.2021 és mások a 25-től való szállítási kötelezettségről.2.2021 meghatározott területeken légzőkészülék vagy hasonló légzésvédő eszköz.
A 99,9%-os szűrés elérése érdekében javasoljuk a termék kiegészítését nanoszűrőkkel.
A drapériák és sálak anyagokból és nanorészecskékből készült, antibakteriális, vírusellenes, kétrétegű termékek.
A nanoszűrő hozzáadása egy harmadik réteget hoz létre, és a drapéria/kendő védelmet nyújt a vírusok, baktériumok, allergének és a szmog ellen.
Drapériáink nem szövetből vagy házilag készültek. Az orvosi védőfelszerelésekre vonatkozó szabványoknak megfelelően, bevált anyagokból gyártjuk.
Az összes tanúsítvány, beleértve a hivatkozott szabványokat is, megtalálható a termékleírásban található linkeken vagy a Tanúsítás című cikkben
TANÚSÍTÁS - NANO szűrő.MED.CLEAN

TANÚSÍTÁS - NANO szűrő.MED.CLEAN

FILTER CERTIFICATE

a Nano Med Clean szűrő vírusokkal szembeni hatékonyságát az Egyesült Államokban működő, elismert Nelson Labs laboratórium tanúsította (VFE - Viral Filtration Efficiency). Ez egy vékony, nanoszálas szerkezetű textil. A felhasználók egész nap védelmet nyújthatnak egy ruhadrapériával, hogy megvédjék magukat. Könnyű és rendkívül légáteresztő, így könnyebben lélegzik. Más anyagokkal összehasonlítva, másodpercenként kétszáz liter levegő légáteresztő képességét éri el négyzetméterenként.

 

FullWallet felülvizsgálat - NANO multifunkcionális AGTIVE sál - unisex - értékelés: ★★★★★

FullWallet felülvizsgálat - NANO multifunkcionális AGTIVE sál - unisex - értékelés: ★★★★★

NANO multifunkcionális sál AGTIVE 3F 99,9% - unisex

  • Unisex méret: M
  • Anyag: AGTIVE - >50% poliészter, >40% polipropilén Ag+, <10% elasztán
  • Szín: fekete / fehér / szürke / kék / égszínkék / zöld / khaki / piros / narancssárga / sárga
  • Zsebbel és 3 cserélhető szűrővel
  • Ezüst nanorészecskéket tartalmaz
  • Értékelés: ★★★★★
Související produkty

NANO.MED.CLEAN szűrő 99,9%

E-mail cím, amelyre kap egy választ
Adjon meg egy kapcsolattartó telefonszámot
A kérése, legalább 3 karakter
Termék figyelése
Adja meg a feltételeket és az e-mailt, amelyre az üzenetet el szeretné küldeni, ha ezek a feltételek teljesülnek
HUF
Utolsó látogatás
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna