NANO maszk (2 rétegű, zsebbel és klipszel) .S .fekete

AGTIVE® NANO maszk kiváló antibakteriális és vírusellenes tulajdonságokkal, újrafelhasználható, tartós, kétrétegű, szűrőzsebbel ellátott. A nanohüvelyek többször is moshatók és fertőtleníthetők anélkül, hogy elveszítenék tulajdonságaikat. A mellékelt rögzítő klipsz a drapériához való könnyű hozzáadáshoz.... több
Közös ár: 1 960 HUF (-12%)
1 421.49 HUF ÁFA nélkül
Raktáron > 5 ks
1 720 HUF
ks
Válasszon kedvezményes csomagot
Mennyiségi kedvezmények
Leírás és paraméterek

NANO maszk (2 rétegű, zsebbel és klipszel)

AGTIVE® NANO drapéria kiváló antibakteriális és vírusellenes tulajdonságokkal, újrafelhasználható, tartós, kétrétegű, szűrőzsebbel ellátott. A nanohüvelyek többször is moshatók és fertőtleníthetők anélkül, hogy elveszítenék tulajdonságaikat. A mellékelt rögzítő klipsz a drapériához való könnyű hozzáadáshoz.

A drapéria CE tanúsítvánnyal rendelkezik - orvosi eszköz.

Kialakítás gumiszalaggal a fülek mögött. Beállíthatja a hosszát.

A NanoAgent anyag az alapja a férfiak, nők és gyermekek számára készült, anatómiailag tervezett és illeszkedő funkcionális drapériáknak. A vágás maximálisan alkalmazkodik az arc formájához.Több méretben (S, M, L) gyártunk ezüst nanorészecskéket tartalmazó, finom polipropilénből vagy poliészterből készült kötött szövetből. Elvezeti az izzadságot, így hosszú időn keresztül biztosítja a kényelmet sportolás, munka és szabadidő közben, de kényelmes utazást és tisztaságot is. A hatóanyagok, azaz az ezüst/cink ionok a szál teljes térfogatában megtalálhatóak, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát.

A nanorészecskék - közvetlenül a polipropilén/poliészter kötés szálaiban található ezüst/cink ionok tartós védelmet nyújtanak a vírusok és baktériumok ellen.

 

MÉRETTÁBLÁZAT hozzávetőleges méret (az anyag rugalmas)
S gyerekek szélesség 2x9=18cm, magasság 12cm
M fiatalok és nők szélesség 2x10=20cm, magasság 13cm
L férfiak szélesség 2x11=22cm, magasság 15cm
mADE IN CZ - Kézzel készült a Cseh Köztársaságban

Felhasznált anyag NanoAgent

SPORT - 140g/m2 - 60% poliészter + 40% polipropilén vagy PRO+COOL - 150+100g/m2 - 100% polipropilén

Ez nanoAg - ezüst nanorészecskéket vagy nanoZn - cink nanorészecskéket tartalmaz, ezért állandó és visszafordíthatatlan védelmet nyújt a baktériumok és a későbbi szagok ellen. 


Használat:

Alkalmas: alkalmi viselethez, társadalmi tevékenységekhez, utazáshoz és minden más, egész évben végzett tevékenységhez, mint tökéletes száj- és orrvédelem.

 

ParaméterekÖsszehasonlítás
Anyag
100~180g/m2 - >50% poliészter, >40% polipropilén Ag+, <10% elasztán
Standard
CSN EN 14683 + AC, ISO 10993-5 szerint tesztelve, CE tanúsítvánnyal ellátva
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Csomagolás
1
Eredet
Kézzel készült a Cseh Köztársaságban
Drapériák sálak szűrők

Drapériák sálak szűrők

AGTIVE® NANO drapéria kiváló funkcionális tulajdonságokkal, újrafelhasználható, antibakteriális, antivirális, mosható, fertőtleníthető, kétrétegű, szűrőzsebbel és az orr rögzítésére szolgáló klippel.
AGTIVE® SPORT NANO fejkendő (nem fülkagyló) állítható illeszkedéssel, újrafelhasználható, mosható, szűrőzsebbel, széleskörű felhasználási lehetőségekkel és nagyszerű funkciókkal. Védelem a vírusok, baktériumok, allergének és a szmog ellen, amely szilárdan tart.

Anatómiailag tervezett és illeszkedő funkcionális drapériák férfiak, nők és gyermekek számára. A vágás maximálisan alkalmazkodik az arc formájához.Ezüst nanorészecskéket tartalmazó finom polipropilénből vagy poliészterből kötött. Elvezeti az izzadságot, így hosszú időn keresztül biztosítja a kényelmet sportolás, munka és szabadidő közben, de kényelmes utazást és tisztaságot is. Könnyen lélegzik, és egész nap viselhető. A hatóanyagok, azaz az ezüst/cink ionok a szál teljes térfogatában megtalálhatóak, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát.A drapéria CE tanúsítvánnyal rendelkezik - orvosi eszköz.

NANO roušky

n

ANO AGTIVE® újrafelhasználható, mosható, kétrétegű, multifunkcionális csőszál szűrőzsebbel és AGTIVE® SPORT széleskörű felhasználási lehetőségekkel és nagyszerű tulajdonságokkal, újrafelhasználható, mosható, állítható illeszkedésű, szűrőzsebbel. Védelem a vírusok, baktériumok, allergének és a szmog ellen, amely szilárdan tart.

Ananocipők elkísérik és megvédik Önt minden tevékenységében, a sportban, a munkában, a szabadidőben és az utazások során is, ahol tulajdonságaik a legkiemelkedőbbek.

A felhasznált finom szál szinte nem nedvszívó, így az izzadságot a kötött anyag felszínére vezeti, nem hűti a bőrt, nem karcolja vagy irritálja a bőrt.

A közvetlenül a nanoszálak polimerjében található ezüst aktívan csökkenti a baktériumok szaporodását, és így tartós és tartós védelmet nyújt. A hatóanyagok, azaz az ezüstionok a szál teljes térfogatában megtalálhatóak, biztonságosak és nem okoznak allergiát. Termékeinket nem kell minden használat után kimosnia, így aktívan hozzájárul a környezetvédelemhez :)

Funkční šátky

CERTIFIKACE

Orvostechnikai termékeink nanopáncélok, nanorétegek megfelelnek az EN 14683+AC szabványnak, amelyet az Egészségügyi Minisztérium 22 sürgősségi intézkedése ír elő.2.2021, beleértve a frissítést az 1.11.2021 és mások a 25-től való szállítási kötelezettségről.2.2021 meghatározott területeken légzőkészülék vagy hasonló légzésvédő eszköz.
A 99,9%-os szűrés elérése érdekében javasoljuk a termék kiegészítését nanoszűrőkkel.
A drapériák és sálak anyagokból és nanorészecskékből készült, antibakteriális, vírusellenes, kétrétegű termékek.
A nanoszűrő hozzáadása egy harmadik réteget hoz létre, és a drapéria/kendő védelmet nyújt a vírusok, baktériumok, allergének és a szmog ellen.
Drapériáink nem szövetből vagy házilag készültek. Az orvosi védőfelszerelésekre vonatkozó szabványoknak megfelelően, bevált anyagokból gyártjuk.
Az összes tanúsítvány, beleértve a hivatkozott szabványokat is, megtalálható a termékleírásban található linkeken vagy a Tanúsítás című cikkben
TANÚSÍTÁS - drapéria és sál - AGTIVE®

TANÚSÍTÁS - drapéria és sál - AGTIVE®

AGTIVE® NANO drapéria és az abból származó terméktípusok

megfelel az EN 14683 + AC szabvány szerinti valamennyi követelménynek, a termékeket az ISO 10993-5 szabvány szerint vizsgálták, a felhasznált anyagok, nanorétegek és nanoszűrők bakteriológiai és citotoxicitási szempontból mentesek, és ajánlásaink szerint biztonságosak a felhasználók számára

FullWallet felülvizsgálat - NANO multifunkcionális AGTIVE sál - unisex - értékelés: ★★★★★

FullWallet felülvizsgálat - NANO multifunkcionális AGTIVE sál - unisex - értékelés: ★★★★★

NANO multifunkcionális sál AGTIVE 3F 99,9% - unisex

  • Unisex méret: M
  • Anyag: AGTIVE - >50% poliészter, >40% polipropilén Ag+, <10% elasztán
  • Szín: fekete / fehér / szürke / kék / égszínkék / zöld / khaki / piros / narancssárga / sárga
  • Zsebbel és 3 cserélhető szűrővel
  • Ezüst nanorészecskéket tartalmaz
  • Értékelés: ★★★★★

NANO maszk (2 rétegű, zsebbel és klipszel)

E-mail cím, amelyre kap egy választ
Adjon meg egy kapcsolattartó telefonszámot
A kérése, legalább 3 karakter
Termék figyelése
Adja meg a feltételeket és az e-mailt, amelyre az üzenetet el szeretné küldeni, ha ezek a feltételek teljesülnek
HUF
Utolsó látogatás
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk