TANÚSÍTÁS - NANO szűrő.MED.CLEAN

Legjobban eladott

FILTER CERTIFICATE

a Nano Med Clean szűrő vírusokkal szembeni hatékonyságát az Egyesült Államokban működő, elismert Nelson Labs laboratórium tanúsította (VFE - Viral Filtration Efficiency). Ez egy vékony, nanoszálas szerkezetű textil. A felhasználók egész nap védelmet nyújthatnak egy ruhadrapériával, hogy megvédjék magukat. Könnyű és rendkívül légáteresztő, így könnyebben lélegzik. Más anyagokkal összehasonlítva, másodpercenként kétszáz liter levegő légáteresztő képességét éri el négyzetméterenként.

 

Mutass többet
A válogatásról
Szűrő
a paraméterek szerint

A Nano Med Clean szűrő vírusokkal szembeni hatékonyságát az Egyesült Államokban működő, elismert Nelson Labs laboratórium tanúsította (VFE - Viral Filtration Efficiency). Ez egy vékony, nanoszálas szerkezetű textil. A felhasználók egész nap védelmet nyújthatnak egy ruhadrapériával, hogy megvédjék magukat. Könnyű és rendkívül légáteresztő, így könnyebben lélegzik. Más anyagokkal összehasonlítva, másodpercenként kétszáz liter levegő légáteresztő képességét éri el négyzetméterenként.

A gyártás teljes egészében a Cseh Köztársaságban történik. Az anyag hatékonysági ideje 12 órában van meghatározva. A versenytársakkal összehasonlítva mindenekelőtt a magas szintű légáteresztő képességében különbözik, nevezetesen 200 l/m²/s.
A nanoszűrőket textilfüggönyökbe való behelyezésre tervezték. A szűrő CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és a SÚKL-nál az orvostechnikai eszköz tartozékaként szerepel.
A link alatt megtalálja a Nelson Labs VFE, BFE és PFE protokolljait és a megfelelőségi nyilatkozatot (CE).
 
NANO MED CLEAN filtr
NANO filtrace
Mutass többet
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Termékek szűrése
ÁrÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk