Nano anyagok

COOL
COOL
GOLF
GOLF
MERINO
MERINO
PRO
PRO
SILUET
SILUET
SPORT
SPORT
termo
termo
top
top
Legjobban eladott
Egy másik bestseller

STOP MICROB & VIRUS

Antibakteriális funkcionális ruházathoz és alsóneműhöz

Speciális polipropilén/poliészter szálból kötött, ezüstion alapú antibakteriális, vírusellenes adalékanyaggal kezelt. Megakadályozza a baktériumok és vírusok szaporodását, csökkenti a kellemetlen szagokat és higiénikus frissességet biztosít. Nem káros az emberre vagy a környezetre.

Már régóta ismert, hogy a nem nedvszívó textilanyagok, ebben az esetben főként a polipropilén, jobban alkalmasak arra, hogy elvezessék az izzadságot a testtől, mint a legtöbb természetes szál. A vízpára elvezetésével a bőrről, jobb hőkomfortot biztosít, a bőr száraz marad, és hideg időben meleg érzést, meleg időben pedig hűvös érzést biztosít. A kötöttáru kifinomult szerkezetével, valamint más típusú elasztán és merinói gyapjúszálak hozzáadásával minden évszakra alkalmas funkcionális ruhadarabok alapkínálatát hoztuk létre. A termékcsalád minden egyes termékét azonban nemcsak a környezet hőmérséklete, hanem a várhatóan elvégzendő tevékenység szerint is ki kell választani.

A textiliparban a nanotechnológia szintje lehetővé teszi, hogy olyan kötöttárukat és termékeket hozzunk létre, amelyek forradalmi tulajdonságokkal rendelkeznek: állandó antimikrobiális és antibakteriális funkciók, azaz. hosszú távú szagmentes környezet és ezáltal garantált higiénikus tisztaságérzet. Termékeink több napig tartanak, és nem kell minden egyes használat után kimosni őket. A termékeket nem kell vasalni, és ellenállnak a zsírnak, víznek, olajoknak és savaknak... A mosási ciklusok, az energia- és mosószerköltségek csökkentésével a termékeink karbantartása során jelentős idő- és környezetkímélő megtakarítást érhet el :)

 


Az AGTIVE termékeket kifinomult kötött szerkezetük és más típusú szálak, például elasztán és merinói gyapjú hozzáadása különbözteti meg, amelyek kiegészítik kivételes tulajdonságaikat.Válasszon a következő alapkínálatok közül:

COOL : enyhe és meleg időjáráshoz
PRO : professzionális használatra változékony időjárás esetén
GOLF: kényelemre és szórakozásra
SILUET : egész évben hasznos alsónemű
SPORT : sportos és színes az aktív napokhoz egész évben
TOP : melegítők, mellények, nadrágok második rétegként hideg időjáráshoz

A hagyományos anyagokból készült funkcionális sportruházat antibakteriális nanorészecskék nélkül is megtalálható a kínálatban:

PROTTON: sport- és szabadidőruházat
REVIVE: újrahasznosított anyagokból

Mutass többet
A válogatásról
Szűrő
a paraméterek szerint
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Termékek szűrése
ÁrÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk