NANO anyag: antibakteriális polipropilén fonal

NANO AGENT AGTÍV ANYAG - ezüstionokon alapuló antibakteriális, vírusellenes adalékanyaggal kezelt speciális polipropilén/poliészter szálból kötött. Megakadályozza a baktériumok és vírusok szaporodását, csökkenti a kellemetlen szagokat és higiénikus frissességet biztosít. Nem káros az emberekre és a környezetre.

 

Mutass többet
Szűrő
a paraméterek szerint
A kiválasztott kategória nem tartalmaz terméket

NANO AGENT AGTÍV ANYAG - ezüstionokon alapuló antibakteriális, vírusellenes adalékanyaggal kezelt speciális polipropilén/poliészter szálból kötött. Megakadályozza a baktériumok és vírusok szaporodását, csökkenti a kellemetlen szagokat és higiénikus frissességet biztosít. Nem káros az emberekre és a környezetre.

STOP MICROB

A PROLEN® SILTEX egy speciális polipropilén fonal, amelyet ezüstionokon alapuló tartós antimikrobiális adalékanyaggal kezeltek.
A PROLEN® SILTEX hatékony a baktériumok szaporodása ellen és csökkenti a vírusaktivitást, segít csökkenteni a kellemetlen szagokat és fenntartani a higiénikus frissességet.

Az ezüst antibakteriális hatása évszázadok óta ismert. Az ezüstionok megakadályozzák a baktériumok szaporodását, csökkentik a kellemetlen szagokat, fenntartják a bőr biológiai egyensúlyát, és higiénikus frissességet biztosítanak sportolás és szabadidős tevékenységek során. Mivel a bakteriosztatikus hatóanyagot a fonal magjára és nem a felületére viszik fel, nem vándorol ki a szövetből, és többszöri mosás után is tartósan a szövetben marad. Antibakteriális aktivitása mellett a Prolen® Siltex magas vírusellenes aktivitással is rendelkezik.

A PROLEN® SILTEX-et alsóruházat, sportruházat, munkaruházat, zoknik, cipőtöltő anyagok, ágyneműk, bélések és kárpitok számára fejlesztették ki a magas higiéniai követelményeket támasztó környezetek védelmére.

Tanúsítványok és vizsgálati jelentések

A Prolen® Siltexantibakteriális tulajdonságait az AATCC TM 100: 2012 szabvány szerinti laboratóriumi vizsgálatok igazolják (Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae és Staphylococcus aureus esetében > 99%-os csökkenés)

A Prolen® Siltexvírusellenes tulajdonságait az ISO 18184: 2019 szabvány szerinti vizsgálati protokoll igazolja (a SARS-CoV-2 vírus ellen >99%-os és az influenza A vírus H1N1 altípusa ellen >99%-os csökkenéssel).

A PROLEN®SILTEX megfelel az Oeko-tex® Standard 100, 6. függelék - 1. osztályba tartozó, csecsemőknek szánt termékek követelményeinek.

STOP BACTERIA STOP BACTERIA

 

TREVIRA BIOAKTÍV ANTIMIKROBIÁLIS MÁRKA

A Trevira Bioactive a tartósan bioaktív tulajdonságokkal rendelkező anyagok alapját képezi. Ezek a tulajdonságok megakadályozzák a baktériumok szaporodását a rostban vagy a roston, és így javítják a higiéniát.

Előnyök áttekintése
Tartalmaz tartós antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkező hatóanyagot
Gátolja a baktériumok növekedését a szálban és a szálon
Bizonyítottan nincs hatással a bőrflórára
Testtel való kompatibilitás szempontjából tesztelve
Növeli és javítja a tisztaságot
Friss érzetet ad
Gátolja a mikrobiális szagok kialakulását a textíliákban

A Trevira szövetek tulajdonságai: rugalmasak, tartósak, légáteresztőek vagy hőszabályozóak, az antimikrobiális funkciót pedig a Trevira bioaktív szálakkal hozzák létre. Az ezekből a szálakból készült Trevira Bioactive szövetek beépített védelmet tartalmaznak a mikroorganizmusok ellen. A Trevira biotikus szálak védik a textíliákat azáltal, hogy minimalizálják a baktériumok növekedését a szövetben és a szöveten.

Az utókezelt vagy olyan anyagokkal kikészített termékekkel ellentétben, amelyek valószínűleg a környezetbe jutnak, a Trevira Bioactive antimikrobiális hatóanyagot tartalmaz, amely szorosan beépül a szálas polimerbe. Ez az adalék tartós antimikrobiális hatással rendelkezik.

Biztonságossági vizsgálat
Független külső laboratóriumok által végzett átfogó vizsgálatok kimutatták, hogy a Trevira bioaktív szálak antimikrobiális hatással rendelkeznek, ami azt jelzi, hogy a bioaktív összetevő megakadályozza a baktériumpopulációk exponenciális növekedését a szál felületén. A Hohenstein Intézet egy átfogó, hosszú távú vizsgálat során azt is kimutatta, hogy a Trevira bioaktív szövetek kíméletesek a bőrhöz. Az antimikrobiális hatás a szál felületére korlátozódik, amint azt a bőrrel való kompatibilitási és citotoxicitási vizsgálatok is bizonyítják, amelyek során nem mutatták ki a bőrsejtek, a bőrflóra vagy más mutatók károsodását. A Trevira Bioactive textíliaként természetesen a bevált Trevira szálak minden előnyét kínálja.

STOP BACTERIA

 

Mutass többet
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Termékek szűrése
ÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk