Funkcionális ruházat karbantartása

Minden termékünk kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek a precíz kivitelezéssel együtt megfelelnek minden követelménynek, hogy hosszú ideig szolgálják a céljukat. Az alábbiakban a karbantartásukra és ápolásukra vonatkozó ajánlások következnek:

 

1. Gondosan kövesse az egyes termékek címkéjén található utasításokat, és kezelje őket a feltüntetett szimbólumok szerint.

2. Használjon mosófürdőt max. 40°C (104°F), ennél magasabb hőmérséklet károsíthatja a ruhadarabokat. Anyagaink antibakteriálisak és foltállóak, magasabb hőmérsékletre nincs szükség.

3. Ha a ruhadarabok porral szennyezettek, ne halogassa a mosást, mivel a por károsítja a szálak szerkezetét.

4. A ruhadarabokat ajánlott fordítva, a hátoldalukon mosni, így esztétikájuk hosszabb ideig megmarad.

5. Használjon rendszeres mosószereket, a legjobban a folyékony mosószerek működnek, amelyek nem tartalmaznak textilpuhítót.

6. Más ruhadaraboktól elkülönítve mossa őket, textúrájukat a cipzárak és a más ruhadarabokon található fémrészek károsíthatják.

7. Ne hagyja a szennyest sokáig a mosószerben áztatva.

8. Ne használjon lágyítószert. A lágyítószer filmréteget képez az egyes szálakon, ami akadályozza az antibakteriális funkciót, és eltömíti az izzadtság eltávolítására szolgáló kapilláris rendszert.

9. Szárítsa a ruhákat lazán felakasztva, nem nedvszívó képességük miatt gyorsan száradnak, ne használjon szárítót vagy más fűtőelemet.

10. A ruhadarabjaink készítéséhez használt anyagok nem gyűrődnek, így vasalásra nincs szükség.


Hisszük, hogy e néhány egyszerű szabály betartása segít abban, hogy hosszú távon elégedett legyen termékeinkkel. Szívesen válaszolunk minden karbantartással kapcsolatos kérdésre.

 

Mutass többet
Szűrő
a paraméterek szerint
A kiválasztott kategória nem tartalmaz terméket
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Termékek szűrése
ÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk