MERINO

Legjobban eladott
Egy másik bestseller

agtive® MERINO - funkcionális ruházat nagyon hideg időjáráshoz

Öltözz melegen... Ez a termékcsalád két nagyon fontos követelményt egyesít, hogy testünket melegen tartsa a nagyon hideg időben - a kötött anyagkombináció a kötött profil nagyobb tömegű, kis légrésekkel töltött anyagaiból, amelyek hőszigetelést biztosítanak, és a finom merinógyapjú magas aránya biztosítja a szükséges hőkomfortot. Különösen a merinógyapjú kiválóan képes szigetelni a keletkező hőt. A MERINO-t mindenhol használni fogja, ahol melegen kell maradnia, még akkor is, ha nem végez nagy fizikai aktivitást.

Alsónemű kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal a meleg merinógyapjú, a poliészter és más adalékanyagok kombinációjának köszönhetően. Mindenütt megállja a helyét, ahol nincs lehetőség fizikai aktivitásra, és nagyon hideg időben. A jellegzetes anatómiai kialakítás és a nem nyomó lapos varratok fokozzák a felhasználói kényelmet.

Alkalmas: extrém síeléshez, téli motoros utazáshoz, hideg időjárási munkákhoz, vadászathoz és halászathoz, téli sportokhoz és túrázáshoz, téli túrázáshoz, valamint télen és nagyon hideg időben a szabadban való tartózkodáshoz.

Felhasznált anyag:

Nanoanyag MERINO 230g/m2 (54% merinói gyapjú, 21% poliészter Thermo°Cool, 21% lyocell Tencel® C, 4% poliamid)

agtive MERINO

Mutass többet
A válogatásról
Szűrő
a paraméterek szerint
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Termékek szűrése
ÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk