COOL

Legjobban eladott
Egy másik bestseller

agtive® COOL - funkcionális ruházat

Különösen vékony és könnyű funkcionális fehérneműk férfiak és nők számára. Rugalmasságának köszönhetően szorosan tapad a bőrhöz, és a "második bőrét" képezi. A puha polipropilénből készült finom kötés ezüst nanorészecskéket tartalmaz. Elvezeti az izzadtságot, és optimális hőkomfortot biztosít testének sportolás, munka, szabadidő és utazás közben. Hosszú ideig tisztának fogja érezni magát.

Funkcionális alsónemű mindazoknak, akik nyáron, melegebb időben és beltérben, vagy utazáskor, amikor enyhébb hőmérséklet változik, sportolnak és mozognak. Alkalmas minden intenzív fizikai tevékenységhez hideg időben is, amikor a teste kellőképpen felmelegszik.

A felhasznált finom polipropilén szál nem nedvszívó, így az izzadságot a kötött anyag felszínére vezeti, nem hűti a bőrt, és hőkomfortot biztosít a testnek. A hatóanyagok, azaz az ezüstionok a szál teljes térfogatában megtalálhatóak, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát. 

A szálas polimerben található ezüst aktívan csökkenti a baktériumok szaporodását, így tartós és tartós védelmetnyújt a szagok ellen.

A COOL termékeket nem kell minden használat után kimosni, és Ön aktívan hozzájárul a környezetvédelemhez :)

COOL

Felhasznált anyag

nanoagent COOL (100g/m2 - 100% polipropilén nanoAg - ezüst nanorészecskékkel), ezért tartós és nem felszívódó védelem a baktériumok és a későbbi szagok ellen. Hosszú ideig tisztának fogja érezni magát.

Műszaki részletek agtive® COOL:

Aktívan elpusztítja még az ellenálló baktériumokat is, így megakadályozza a szagképződést. Kellemes és könnyű anyagból készült, gyorsan szárad és ellenáll a szennyeződéseknek. Az anyag 9-szer erősebb, mint a pamut, így ellenáll a mechanikai kopásnak. A lapos varrás és az összességében kiváló minőségű kivitelezés nagy tartósságot és használati értéket kölcsönöz a vászonnak. Nem kell minden használat után kimosni - így időt és pénztárcát takarít meg.

 • aktívan elpusztítja még a rezisztens baktériumokat is
 • megakadályozza a szagképződést
 • testhezálló anatómiai szabás
 • nem nyomó lapos varratok
 • kényelmes és könnyű anyag
 • elvezeti az izzadtságot és nem fázik ki
 • gyorsan száradó és szennyeződésálló
 • ellenáll a mechanikai kopásnak
 • 9-szer erősebb, mint a pamut
 • nagy tartósság és használati érték
 • nincs szükség mosásra minden használat után

Alkalmas:

kerékpározás, nordic walking, beltéri sportok és játékok, munka, szabadidő és utazás, túrázás, vízi sportok, túrázás és minden más szabadtéri tevékenység az év melegebb időszakában.

 

Mutass többet
A válogatásról
Szűrő
a paraméterek szerint
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Termékek szűrése
ÁrÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk