A szalagozásról

Tejp - nyak és váll
Tejp - nyak és váll
Tejp - lábak
Tejp - lábak
Tejp - egyéb
Tejp - egyéb
Tejp - kezek
Tejp - kezek
Tejp - hát és törzs
Tejp - hát és törzs
Tejp - nők
Tejp - nők

Fájdalomcsillapítás felesleges kémia nélkül

Szalagok használata

A kineziológiai szalag egy színes szalag, amelyet úgy terveztek, hogy elősegítse a természetes gyógyulási folyamatot vagy az éppen érintett izmok, inak és ízületek stabilitását. Példák a rugalmas szalaggal történő szalagozásra: izom- és ízületi fájdalom, duzzanat, ödéma, hegesedés, megelőzés és támogatás.

A mérőszalag funkciói

Ha a szalagot megfelelően felhelyezik, majd összegyűrik, a szalag megemeli a bőrt, és a fájdalomreceptorok, a vérerek és a nyirokáramlás felszabadul. A szalag rugalmassága szintén fontos szerepet játszik. A ragasztás során a szalag feszességének (nyújtásának) megválasztásától függően a szalag a kívánt hatást fogja elérni. Például az izom aktiválásához, a problémás terület megnyugtatásához vagy feszesítéséhez.

Milyen szalagok tartanak

A ragasztószalaggal nincsenek korlátozások. A sapkák nagyszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a normál tevékenységek problémamentes elvégzését.

Zuhanyozzon le - fürdés közben tényleg nem kell műanyagba csomagolnia a bekötözött bokáját.. a szalag vízálló.

Látogasson el a szaunába - a szalag nem fog leizzadni a testéről, és nem fog leválni.. teljesen légáteresztő.

Fuss - nem kell aggódnod, hogy a szalag útközben feladja.. az anyag rugalmasságának köszönhetően alkalmazkodik az Ön mozgásához és pontosan lemásolja azt.

Orvosi gyanta

A szalagjaink alján lévő ragasztó orvosi minőségű gyantát tartalmaz hozzáadott anyagok nélkül, és hipoallergén. A ragasztó szinuszos formában kerül a szalagra. Ez a hullámforma okozza a rugalmas szalag mechanikai hatását. Latexmentes!

A szalagok közötti különbségek

Anyag - a leggyakrabban használt anyag a pamut. Azonban más anyagokkal is találkozunk, mint például selyem és nejlon.

Tapadás - néhány ragasztószalag 2 napig tart (különösen az olcsóak). A szalag átlagos tartóssága 5-7 nap.

Hossz - a piacon már "előre vágott" szalagokkal találkozunk. A hossz azonban nem biztos, hogy elegendő. Jobb, ha a szalagot pontosan a tekercs egészéből méri ki.

Hogyan kell felvenni magad

Mindennek alapja a száraz, tiszta, zsírtalanított és lehetőleg borotvált bőr. Ha alábecsülöd a bőröd előkészítését, előfordulhat, hogy a szalag nem ragad megfelelően, nem tölti be a funkcióját, és gyakran csak színes csíkokkal díszíted magad. Részletes utasításainkból megtudhatja, hogyan kell megfelelően szteppelni az egyes testrészeket.

Kíméletes szalageltávolítás

Az eltávolító fájdalommentesen távolítja el a bőrről a rugalmas szalag és az akril ragasztómaradványokat. A bőrt gyógynövénykivonatokkal is ápolja, amelyek egyszerre nyugtatják, regenerálják és táplálják. Gyermekek és terhes nők számára is alkalmas.

A szalagok formáiTEJP

Hogyan vágjuk el a szalagot

I tejp - a tejp legáltalánosabban használt formája. Alkalmazható önmagában vagy az Y szalaggal kombinálva.

Y szalag - leggyakrabban akkor használjuk, ha az egész izmot be kell tekerni.

Nyirokdrenázs - nyirokdrenázsra használják. A szalag horgonyát a nyirokcsomók helyéhez legközelebb ragasztják.

X Tape - alkalmas olyan helyeken történő alkalmazásra, ahol az izom eleje és az ín a mozgástól függően változik.

Cross Tape (rácsos szalag) - alkalmas a test bármely fájdalmas területére, az izmok és az akupunktúrás pontok triggerpontjaira.

 

Fogalmak a szalagozásban

Horgony, alap, feszültség...

Horgony - a szalag kezdeti része, amelyet mindig feszültség nélkül ragasztanak. A horgony hossza körülbelül 3 cm.

A vége - a szalag utolsó része, amelyet szintén mindig feszültség nélkül ragasztanak. Hossza ismét kb. 3 cm.

Alap - a horgony (a szalag eleje) és a szalag vége közötti szakasz. A kívánt hatástól függően különböző alapfeszültségeket választunk.

Feszítés - a szalag nyújtása (az anyag rugalmasságát kihasználva)

Vasalás - az utolsó lépés. A szalag felmelegítése a szalag átfésülésével a tapadás javítása érdekében.

Tapadás - tapadás

 

AZ ÖN GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEI

Megsérülhetek a tetoválással?

Ha követi az utasításokat, és az alapvető felhelyezést elvégzi, nem kell aggódnia, a szalagot sokáig helytelenül kellene felhelyeznie, és még így sem volt olyan esetünk, hogy a szalag kárt okozott volna. Itt is érvényes a szabály, hogy ha az indikáció szakemberrel való konzultációt igényel, keresse fel. Mindig mondok egy példát. Ha lázunk van, paracetamolt szedünk, itt például szalagot használnánk hátfájás esetén. Ha a hőmérséklet nem csökken, elmegyek egy orvoshoz, hogy megnézzem, nincs-e már szükségem antibiotikumokra, itt elmegyek egy szakemberhez, aki tanácsot ad nekem

Hólyagokat kaptam, miután felraktam a szalagot

Ez nem egy rossz szalag, de túl nagy a feszültség, a szalag felhelyezés közben megnyúlik. A test egyszerűen védekezik. Vegye le a kötést, és hagyja, hogy a terület begyógyuljon. Gyönyörű látni és hallgatni a testedre. Ezt nem látjuk, amikor tablettákat nyelünk le, mi történik a gyomorban és a májban, amikor túlzásba visszük a gyógyszereket?

Miután felragasztottam a szalagot a test "ráncaira", mit csináltam rosszul?

Mindent helyesen csináltál, csak a gyűrődés annak a jele, hogy a szalagot helyesen ragasztottad a test nyújtásában és feszültség nélkül

Használhatom a szalagokat akkor is, ha nem sportolok?

Igen, a kazetták mindenkinek szólnak. Úgy is mondhatnánk, hogy a mindennapi életben ezek segítik a legtöbbet.

Érzékeny a bőröm, alkalmasak-e a szalagok nekem?

Szalagjaink gyártásához kizárólag minősített anyagokat használunk, így az orvosi gyanta ragasztó a legmagasabb minőségű, hipoallergén és gyermekek által is használható. A teljes ellenőrzéshez javasoljuk, hogy használat előtt végezzen egy kis tesztet, és ragassza a szalagot az alkar belső oldalára, hogy lássa, használhatom-e a szalagot.

Melyek a rácsos szalag leggyakoribb alkalmazási helyei?

Fejfájásra kis rácsokat ragasztunk a halántékra, fekvés utáni nyakfájásra nagy rácsokat használunk, és a legfájdalmasabb helyekre ragasztjuk, amelyeket magunk is érzünk - mindig mindkét oldalra ragasztjuk, csuklófájdalomra közepes méretű vagy nagy rácsokat ragasztunk közvetlenül arra a helyre, ahol fájdalmat érzek, álmatlanságra vannak tesztelt helyek, amelyeket az utasításokban adtunk meg, és a blogon megtalálhatók, szúnyog- vagy darázscsípésre, amint észrevesszük, hogy csíp minket, egy kis rácsot ragasztunk arra a helyre

Milyen színű szalagot válasszak a térdem vagy a hátam ragasztásához?

A szalag színe nincs hatással a szalag funkciójára, a legjobb választás az Ön számára kényelmes szín, vagy a ruházatához illeszkedő, diszkrét szín, amely nem lesz látható.

A szalagok sokáig tartanak, több mint 10 napig is rajta tudom hagyni őket

A szalag legfeljebb egyszeri alkalmazása ajánlott. 7 nap, az optimális hossz 5 nap. Néhány nap elteltével már nem lehet garantálni a szalag anyagában lévő szálak rugalmasságát, ami csökkenti a szalag hatékonyságát. Mondhatnánk, hogy a szalag már nem tölti be a funkcióját, és már nem díszként használják. A szalag cseréjével megfelelő működést és gyorsabb megkönnyebbülést és gyógyulást érhet el.

Azt hallottam, hogy ha ragasztószalagot használok, akkor tovább tart a bőrömön, miért nincs ragasztó a kínálatban?

A szalagragasztók túlnyomó többsége csak merev szalagokhoz alkalmas, amelyek a rugalmas (kineziológiai) szalagokkal ellentétben nem tartalmaznak gyantaragasztót. Továbbá a kineziológiai szalagoknál a gyantaragasztót szinuszhullámokban alkalmazzák, ami befolyásolja a szalag mechanikáját. A ragasztó használata megzavarja a működését. Nem kínálunk ragasztót, mert nem kínálunk szilárd szalagot a rögzítéshez. Márkás felsők kiválóan tapadnak, ha minden alkalmazási alapelvet betartanak, így nincs szükség további ragasztóanyag használatára.

 

Mutass többet
Szűrő
a paraméterek szerint
A kiválasztott kategória nem tartalmaz terméket
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Termékek szűrése
ÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk