Life change

Návody
Návody
TOP MLM 2023
TOP MLM 2023

LIVE GOOD

A LIVEGOOD termékek és rendszer megváltoztatja az életét !

  • Az iparág legerősebb rendszere
  • Termékek, amelyek eladják magukat
  • Nagyvonalú kompenzációs terv
  • Életet megváltoztató eredmények

LIVE GOOD

Egy sikeres amerikai vállalat, amelyet 2021-ben alapítottak.
Most éppen egy új marketingmodellt indít, amely abszolút mindenkinek lehetőséget ad a pénzkeresésre.
Tehát még a magányos emberek nélkül, hogy saját hálózatot hozzanak létre. Nem kell senkit közvetlenül regisztrálni.
Még a vállalat termékeinek megvásárlására vonatkozó kötelezettség nélkül is.

Ingyenes regisztráció, bármikor leiratkozási lehetőséggel.

Ez lehetővé teszi, hogy kedvezményes áron rendeljen termékeket.

Aktív taggá válhat, és minden hónapban kifizetéssel passzív jövedelemre tehet szert.

Az összes rendelkezésre álló eszközhöz és képzéshez való teljes hozzáférés segíthet a termékek megosztásában, a csapatépítésben és a magas aktív jövedelem generálásában.

 

LIVEGOOD termékek:

LIVEGOOD regisztráció:

LIVEGOOD shop LIVEGOOD register

Egy egyszerű, nem kötelező regisztráció után kapsz egy e-mailt egy látható linkkel, amelyre kattintva a honlapon (a nyelvedre is átállíthatod) beléphetsz az irodádba, átnézhetsz mindent a projektről és a cégről, és ami a legfontosabb, láthatod, hogy a regisztrációd után hányan regisztráltak alattad automatikusan a világ minden tájáról.

Egy olyan oldalra kerül, ahol egy visszaszámlálót lát a következő pozíciózárásig - ekkorra már le kellett volna zárnia a pozícióját a vásárlással.
Kattintson a "My Powerline" menüpontra a felső menüben, és egyre több előregisztrált és egyre több fizetett tagot fog látni. 

Ha úgy dönt, hogy együttműködik és keres, az első hónap elején a költség 49,95 USD, majd ezt követően minden hónapban csak 9,95 USD. USD havonta. Vagy fizethet az egész évre 20%-os kedvezménnyel. Nem csak egy érdekes, akár havi 2047 USD passzív jövedelemhez juthatsz, hanem hozzáférhetsz igazán nagy kedvezményekhez is, akár 75%-os minőségi termékekhez. A termékeket nem kell megvásárolnia, de ez nem is követelmény.A fizetés egyszerűen bankkártyával lehetséges. A jövedelmek a beállított kifizetési terv kifizetési mezőjében kerülnek jóváírásra, és bankszámlára, kártyára, e-pénztárcára vagy Bitcoinra vehetőek ki.

A mátrixból származójutalékok - a magányosok fő jövedelme.

Miután regisztráltál, az időzítődön láthatod, hogy mikorra kell kifizetned a tagságodat, és így saját üzletközpontot kapsz, egy gyors mátrixban. Ahogy naponta egyre többen csatlakoznak a LIVEGOOD-hoz, a regisztrációs dátumuk alapján egy POD mátrixba kerülnek a már ott lévőkkel. Tehát minél hamarabb fizeted be a tagságodat és rögzíted a pozíciódat, annál magasabb lesz a pozíciód a mátrixban. De ha nem fizeted be a tagságodat, amíg le nem jár az időd, akkor az ott látható regisztráltak törlődnek, majd az új regisztrációk az új időmérővel kerülnek be.Az elkészült mátrixot a pozíciók lezárása után - azaz minden pénteken 9:00 órától - láthatja.

Ha a havi bevétele nem elég, és többet szeretne keresni, akkor ajánlhatja ezt a projektet és a céget másoknak. Nemcsak nekik segítesz, hanem extra bevételre és ezáltal nagyobb fizetésre is szert teszel.


A tagság költségét fix összegben állapították meg, amit szinte mindenki megengedhet magának, ezért a LIFEGOOD olyan jól teljesít, és ezért tudja gond nélkül kifizetni a tagjait. Mindazonáltal szeretnénk felhívni a figyelmet az internetes befektetések és az ilyen típusú projektek kockázataira. Csak olyan összegeket fektessen be, amelyeket megengedhet magának. Nem vagyunk pénzügyi tanácsadó, és a fenti lehetőséget saját befektetéseink és tapasztalataink alapján osztjuk meg. 

 

Mutass többet
A válogatásról
Szűrő
a paraméterek szerint
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Termékek szűrése
ÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk