Forgasd a kerekeket a Fenix számára

Legjobban eladott

3. - 17. szeptember 2022

Forgasd a kerekeket a Fenixért

Jótékonysági virtuális kerékpárverseny a ParaCENTRE Fenix számára

Túlszárnyalni magad és pörgesse velünk a kerekeit egy jó ügy érdekében!

Válassza ki a kategóriát, a nevezési díjat vagy rendeljen egyéb adománygyűjtő tárgyakat, hogy teljes mértékben támogassa a ParaCENTRUM Fenixet, és fusson minél több kilométert a 3. szeptember 17. 2022. szeptember. A nevezési díjból származó bevételt gerincsérült ügyfeleink rehabilitációjára fordítjuk. A rendszeres rehabilitáció az egyik legfontosabb tevékenység, és minden kerekesszéket használó életének szerves részét képezi.

Biciklizhetsz kerékpárral, rollerrel, handbike-kal, kerekesszékkel, extra kerekekkel, egyedül, csapatban vagy a családoddal, bármikor, bárhol! Mérje teljesítményét kedvenc alkalmazásával vagy a ČEZ Alapítvány EPP Pomáhej pohybem alkalmazásával. Ezután add be az IronTime időmérő rendszerbe a link segítségével, amelyet 3 nappal a verseny előtt kapsz meg. Ossza meg eredményeit, beleértve a fényképeket is, a közösségi hálózatokon a #roztockola vagy #roztockolaprofenix hashtag alatt.

A kerékpárverseny védnöke Jaroslav Kulhavý, a jelentős cseh érmes és olimpiai bajnok kerékpáros, aki 2012-ben Londonban megnyerte a hegyikerékpárversenyt.

 

Hivatalos kezdés

A kerékpárverseny 3. szeptember 2022., 10:00 óra. ebből az alkalomból szimbolikus rajtra kerül sor az Olympia Brno bevásárlóközpont melletti kerékpárúton, ahová minden kézilabdázót, kerékpárost és más sportkedvelőt meghívunk. A kerékpártúra 9:30-tól 11:30-ig tart. kizárólag a verseny résztvevői számára fenntartva. Az Olympia OC mögötti parkolóban személyzet áll majd rendelkezésre, hogy segítsenek a járműből a kézikerékpárra stb. szállni.) és akadálymentesített létesítmények WC-vel. 

 

Minden kategória győztesei számára Sport antibakteriális funkcionális pólókat készítettünk. A méretet, a színt és a designt a nyertesek választják ki.

Mutass többet
A válogatásról
Szűrő
a paraméterek szerint
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Üzleti azonosítószám: 09810994
Adószám: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Termékek szűrése
ÁrÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk