Bütyök - gyermekek

A bütykök tapaszolása gyermekeknél

Alkalmazási pozíció

Fekvő helyzetben a végtagot megtámasztják.

Pályázati eljárás

Rendszeresen konzultáljon gyógytornásszal vagy orvossal, figyeljen a gyermekek érzéseire, az alkalmazást többször egymás után meg kell ismételni.

1. Készítsünk elő két GEM szalagot. Mérje meg a hosszukat a külső bokától a belső bokáig, és kerekítse le a sarkokat.

2. Az első szalag horgonyát feszültség nélkül ragasztjuk a külső boka fölé, és a szalagot feszültség nélkül ragasztjuk tovább a lábfej közepéig. Fogja meg a lábat, és hajtsa be a lábat (derékszögben a bokánál), és fordítsa a lábat befelé (a láb belső rotációja)

3. Ebben az előkészített helyzetben helyezze a szalagot 50%-os feszültséggel a belső boka fölé. Ragassza a szalag végét húzás nélkül.

4. A hatás fokozása érdekében egy második szalagot is használunk. Ragassza a második szalag horgonyát feszültség nélkül a boka feletti részen, és folytassa a szalag ragasztását teljesen feszültség nélkül a lábfej közepéig. Fogja meg a lábat, és hajtsa be a lábat (derékszögben a bokánál), és fordítsa a lábat befelé (a láb belső rotációja)

5. Ebben az előkészített helyzetben a szalagot a külső boka felé 50%-os feszültséggel helyezze fel. Ragassza a szalag végét húzás nélkül.

ÁllapotGyártóCsak raktáronVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk